SportDöntetlenre sikerült

2017. november 20., hétfő
 
Döntetlenre sikerült

A HLKC Női Felnőtt csapata igazi hullámvasúton érezhette magát az NBI/B felnőtt bajnokságban az elmúlt két héten.

 

 

 

 


Előbb hazai pályán szenvedtek nem várt, nagy-arányú vereséget a Pénzügyőrtől, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata, a Szent István OTP SE ellen bravúros döntetlent értek el. Ennek a két mérkőzésnek is köszönhetően továbbra is a középmezőny végén, a 10. helyen állnak a bajnoki tabellán.

Maradtak a 10. helyen, vagyis nem változott a helyzet azután sem, hogy döntetlent játszottak a Hajdúnánás SK ellen is november 18-án, hazai pályán.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK 26-26 (12-13)

NBI/B női felnőtt bajnokság – 10. forduló
November 18., 17.00, Balogh Imsi Sportaréna

Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid Sándor
Versenybírók: Soós József, Szabó Imre

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Almási István

Elhunyt Almási István

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy...
Együttérzés a kis lila polip segítségével

Együttérzés a kis lila polip segítségével

A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások...
 

És ezt már olvasta?

Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.
 
Egy Napos oldal
Egy Napos oldal A Szabadság téri óvoda Klímanócskái nyáron sem tétlenkednek a Nap elleni védelemre szemléletformáló foglalkozásokkal hívják fel a figyelmet. Képekkel.
 
A férfiélet tárgyai és történetei
A férfiélet tárgyai és történetei A Tornyai János Múzeum Férfiak a múltból. Tárgyak, sorsok, történetek című kiállításában a tárlat kurátora, Terendi Viktória kalauzolta az érdeklődőket. Képekkel.
 
Klasszikus formák és modern törekvések
Klasszikus formák és modern törekvések Makón nyílt kiállítása V. Nagy Nándornak, a Tornyai János Múzeum főrestaurátorának. Szobrászati és grafikai munkáiból nyújt keresztmetszetett. Képekkel.
 
Színházi bérlet-ajánlatok
Színházi bérlet-ajánlatok Két bérletsorozatban kínál 11 színházi előadás az ősszel kezdődő évadában a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.
 
Kétszáznál több mű - húsz díjazott
Kétszáznál több mű - húsz díjazott

Háromnapos tanácskozást követően döntött a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlat zsűrije arról, hogy mely műalkotásokat láthatja a nagyközönség az október 7-én nyíló kiállításon.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."