SportDöntetlenre sikerült

2017. november 20., hétfő
 
Döntetlenre sikerült

A HLKC Női Felnőtt csapata igazi hullámvasúton érezhette magát az NBI/B felnőtt bajnokságban az elmúlt két héten.

 

 

 

 


Előbb hazai pályán szenvedtek nem várt, nagy-arányú vereséget a Pénzügyőrtől, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata, a Szent István OTP SE ellen bravúros döntetlent értek el. Ennek a két mérkőzésnek is köszönhetően továbbra is a középmezőny végén, a 10. helyen állnak a bajnoki tabellán.

Maradtak a 10. helyen, vagyis nem változott a helyzet azután sem, hogy döntetlent játszottak a Hajdúnánás SK ellen is november 18-án, hazai pályán.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK 26-26 (12-13)

NBI/B női felnőtt bajnokság – 10. forduló
November 18., 17.00, Balogh Imsi Sportaréna

Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid Sándor
Versenybírók: Soós József, Szabó Imre

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Almási István

Elhunyt Almási István

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy...
Együttérzés a kis lila polip segítségével

Együttérzés a kis lila polip segítségével

A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások...
 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.