SportDöntetlenre sikerült

2017. november 20., hétfő
 
Döntetlenre sikerült

A HLKC Női Felnőtt csapata igazi hullámvasúton érezhette magát az NBI/B felnőtt bajnokságban az elmúlt két héten.

 

 

 

 


Előbb hazai pályán szenvedtek nem várt, nagy-arányú vereséget a Pénzügyőrtől, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata, a Szent István OTP SE ellen bravúros döntetlent értek el. Ennek a két mérkőzésnek is köszönhetően továbbra is a középmezőny végén, a 10. helyen állnak a bajnoki tabellán.

Maradtak a 10. helyen, vagyis nem változott a helyzet azután sem, hogy döntetlent játszottak a Hajdúnánás SK ellen is november 18-án, hazai pályán.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Hajdúnánás SK 26-26 (12-13)

NBI/B női felnőtt bajnokság – 10. forduló
November 18., 17.00, Balogh Imsi Sportaréna

Játékvezetők: Győr Ádám, Hadas Dávid Sándor
Versenybírók: Soós József, Szabó Imre

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Elhunyt Almási István

Elhunyt Almási István

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy...
Együttérzés a kis lila polip segítségével

Együttérzés a kis lila polip segítségével

A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Alkoholszonda fújás harmadszor is
Alkoholszonda fújás harmadszor is December 10-én ismét közúti ellenőrzés volt Vásárhelynél. Az adatokból érezhető, hogy növekszik a közlekedésben résztvevők felelősségérzete.
 
Az Ige teológusáról az Emlékpontban
Az Ige teológusáról az Emlékpontban A hódmezővásárhelyi Emlékpontban december 12-én nyílt Ravasz László református püspök életét bemutató kiállítás. A megnyitó képeivel!
 
Lekapcsolták a vásárhelyi szatírt
Lekapcsolták a vásárhelyi szatírt A nő ellenállt, ezért a 25 éves férfi a földre lökte, majd elmenekült. A bűncselekmény következtében az asszony súlyos sérüléseket szenvedett. Videó az elfogásról!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.