Kék hírekDiák fiúmunka és közös zuhanyozás?

2017. november 23., csütörtök
 
Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 66 éves férfival szemben, aki kiskorú sérelmére követett el bűncselekményt Mártélyon.

 

 

 

 

 

 


Az előzetes letartóztatásban levő mindszenti férfival szemben szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség. A nyomozók július 26-án állították elő, majd őrizetbe vették.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

 

Mint arról a Vásárhelyi Hírekben júliusban írtunk, a mindszenti férfival szemben 14. év alatti sértett sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Őt a nyomozók július 26-án előállították, majd őrizetbe vették, majd előzetes letartoztatásban került.  

 

A facebookon a mindszenti, mártélyi szülők már régóta figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak munkalehetőséget kínáló mindszenti férfi nem igazán azt szeretné, amit hirdet. Mint kiderült 500 forintos órabért kínált, ami akár egy felnőtt jelentkezőnek is elfogadható órabér, ám csakis fiatal fiúk jöhettek szóba.

 

Nyáron egy anyuka kereste meg a Vásárhelyi Híreket azzal, hogy 15 éves fia jelentkezett a férfinél dolgozni, de már útban a munkahely, a mártélyi ház felé alkohollal és egyéb még nem azonosított anyaggal kínálta a fiút, akit a szülei aztán másnap már nem is engedték el a férfihoz.

 

Az anyuka azt is megjegyezte, tavaly éppen a gyermekük 12 éves barátja volt a célpont: ő is dolgozott „volna” nála, de a férfi este simogatta a hasát, belenézett a nadrágjába, majd amikor a fiú zuhanyozott, bement hozzá a fürdőszobába meztelenül, közös fürdés szándékával.

 

A dolog érdekessége, hogy - a bejelentések nyomán a rendőrség látókörébe került férfi több éve tartó ilyen-olyan történetei ellenére - az egyik hirdetőújságban még idén júniusig heti rendszerességgel kínált „diák fiúmunkát”. 

 

Mint megtudtuk, évek óta keringenek szóbeszédek a mindszent férfiről, több ügy került már a hatóság elé, de ténylegesen nem történt semmi, egészen az őrizetbe vételéig, illetve megtörtént a vádemelést javaslat .

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Eszméletlen volt a megtalált néni

Eszméletlen volt a megtalált néni

Hódmezővásárhelyen a Zrínyi utcában egy idős nénihez érkezett a gondozója, aki azonban nem tudott...
Vásárhelyi vívók a Magyar Kupa sorozatban

Vásárhelyi vívók a Magyar Kupa sorozatban

A Magyar Kupa sorozat hétvégi állomása Budapesten zajlott. Wolf Eszter remekelt, vereség nélkül megnyerte...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.