KözéletDél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny volt Vásárhelyen

2012. április 2., hétfő
 

A versenyen a Hód Úszó egyesület fiataljai 8 arany, 6 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a vásárhelyi SE a Dél-Alföldi Régió 2. legjobb csapata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton rendezte a Hód Úszó SE a Dél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny 1. fordulóját a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 6-12 éveseknek kiírt versenyen a régió 15 csapatának 266 versenyzője vett részt. A vásárhelyi úszók igazán sikeresen szerepeltek, hiszen összesen 18 érmet vihettek haza.

 

Eredmények:

 

Aranyérmes lett:

 

Oláh Norbert (2004) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Sipos Gábor (2002) és Zaka Maja (2002) 100 m mellen, a 4x50 m fiú mellúszó váltó(Oláh Norbert-Mag Gergő-Lázár Boldizsár-Kovács Zétény), a 4x50 m leány mellúszó váltó(Nagy Petra-Herczegh Dorka-Gajda Dalma-Ugrai Panna), a 4x50 m fiú gyorsváltó(Tót Csaba-Sipos Gábor-Hornyák Alex-Szabó Bence) és a 4x100 m leány vegyesváltó(Nagygyörgy Nikolett-Zaka Maja-Csókay Lenke-Baricsa Alexandra)

 

 

Ezüstérmes lett:

 

Kovács Zétény (2005) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Tót Csaba(2002) 100 m gyorson, Sipos Zoltán (2001) 200 m vegyesen, Huszár Sára (2005) 50 m mellen és Szilágyi Loránd(2000) 200 m gyorson.

 

 

Bronzérmes lett:

 

Csókay Lenke (2000) 200 m vegyesen, Tót Csaba (2002) 100 m mellen, Sipos Zoltán(2001) 200 m gyorson és a 4x100 m fiú vegyesváltó (Sipos Zoltán-Kisalbert Trisztán-Szilágyi Loránd-Labozár Zsolt)

 

A csapat edzői: Béres Csaba, Kőhegyi Ferenc, Csókay Miklós és Olaszné Bajusz Andrea

A vásárhelyi úszók (gyermek és serdülő csapat) legközelebb április 4-6-ig Dunaújvárosban versenyeznek a hagyományos Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, ahol 6 ország 44 csapatának 308 versenyzője áll rajtkőre.

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Új parancsnok a dandár élén
Új parancsnok a dandár élén Parancsnokváltás helyszíne volt a Hódmezővásárhelyi Helyőrség Laktanyája. Dr. Ruszin Romulusz dandártábornok lett a Bocskai István Lövészdandár új parancsnoka.
 
Pénzügyi mentőőv a Tájháznak
Pénzügyi mentőőv a Tájháznak Megkezdődött az alföldi folklór egyik gyöngyszemének a felújítása. Tavasszal már ismét rendezvényeket szeretnének a vásárhelyi Tájházban.
 
Önvallomás a kamerán keresztül
Önvallomás a kamerán keresztül Szeptember 2-án Vásárhelyen a  KépKapTár Galériában nyílik Szilágyi Gergely fotóriporter kiállítása. Személyes, néha már intim, mobiltelefonnal készült fotói kerülnek a falakra.
 
Nincs SZIN vásárhelyiek nélkül
Nincs SZIN vásárhelyiek nélkül Csongrád megye legnagyobb fesztiválja nem létezhet hódmezővásárhelyiek nélkül. Ezúttal is sokan buliztak a nyár zárásaképpen a Tisza-parton. Sok képekkel!
 
Vásárhelyi rúdtáncosok VB sikere
Vásárhelyi rúdtáncosok VB sikere  Sikeres nemzetközi versenyen vannak túl a hódmezővásárhelyi Pole Magic Rúdtánc Stúdió sportolói. Érmes helyezést értek el a Hamburgban rendezett Világbajnokságon. Képekkel!
 
Összegzés és jövő évi repertoár
Összegzés és jövő évi repertoár Jövőre Puccini Toscájával nyitják meg június 30-án a Szegedi Szabadtéri Játékokat. Visszajönnek azok a sikerdarabok, amelyekről idén lemaradtunk.
 
Beszavazták a vásárhelyi énekesnőt
Beszavazták a vásárhelyi énekesnőt A Star Academy egyik lakója Libor Laura, aki a Corvin Mátyás Vendéglátóipari Szakközépiskolában érettségizett, de már akkor is a színpad világa vonzotta igazán.