KözéletDél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny volt Vásárhelyen

2012. április 2., hétfő
 

A versenyen a Hód Úszó egyesület fiataljai 8 arany, 6 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a vásárhelyi SE a Dél-Alföldi Régió 2. legjobb csapata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton rendezte a Hód Úszó SE a Dél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny 1. fordulóját a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 6-12 éveseknek kiírt versenyen a régió 15 csapatának 266 versenyzője vett részt. A vásárhelyi úszók igazán sikeresen szerepeltek, hiszen összesen 18 érmet vihettek haza.

 

Eredmények:

 

Aranyérmes lett:

 

Oláh Norbert (2004) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Sipos Gábor (2002) és Zaka Maja (2002) 100 m mellen, a 4x50 m fiú mellúszó váltó(Oláh Norbert-Mag Gergő-Lázár Boldizsár-Kovács Zétény), a 4x50 m leány mellúszó váltó(Nagy Petra-Herczegh Dorka-Gajda Dalma-Ugrai Panna), a 4x50 m fiú gyorsváltó(Tót Csaba-Sipos Gábor-Hornyák Alex-Szabó Bence) és a 4x100 m leány vegyesváltó(Nagygyörgy Nikolett-Zaka Maja-Csókay Lenke-Baricsa Alexandra)

 

 

Ezüstérmes lett:

 

Kovács Zétény (2005) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Tót Csaba(2002) 100 m gyorson, Sipos Zoltán (2001) 200 m vegyesen, Huszár Sára (2005) 50 m mellen és Szilágyi Loránd(2000) 200 m gyorson.

 

 

Bronzérmes lett:

 

Csókay Lenke (2000) 200 m vegyesen, Tót Csaba (2002) 100 m mellen, Sipos Zoltán(2001) 200 m gyorson és a 4x100 m fiú vegyesváltó (Sipos Zoltán-Kisalbert Trisztán-Szilágyi Loránd-Labozár Zsolt)

 

A csapat edzői: Béres Csaba, Kőhegyi Ferenc, Csókay Miklós és Olaszné Bajusz Andrea

A vásárhelyi úszók (gyermek és serdülő csapat) legközelebb április 4-6-ig Dunaújvárosban versenyeznek a hagyományos Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, ahol 6 ország 44 csapatának 308 versenyzője áll rajtkőre.

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Európából fújt a szél
Európából fújt a szél Többek között vásárhelyi katonák részvételével több nemzet haderői gyakorlatoztak november végén az olaszországi Gemona del Friuliban. Képekkel!
 
Lendületben a vásárhelyi Hwarang-Do Sportegyesület
Lendületben a vásárhelyi Hwarang-Do Sportegyesület Olaszországban és Budapesten ugyanazon a hétvégén, a szezon két kiemelt sporteseményén vett részt a vásárhelyi sportegyesület. Mindkét esemény képeivel!
 
A lomizók Paradicsoma lenne, ha legális lenne
A lomizók Paradicsoma lenne, ha legális lenne

Egy hódmezővásárhelyi ingatlant ellenőrizve bukkantak az illegális fémlerakatra. Nézze meg a Vásárhelyi Hírek videóján, hogy mi mindent találtak a NAV-osok.

 
Újabb nagy falat
Újabb nagy falat

Rácáfolt a pénzügyi elemzőkre a kormány, amikor azt prognosztizálták november elején, hogy idén már nem lesz látványos energetikai felvásárlás.

 
Hosszú távban gondolkodnak
Hosszú távban gondolkodnak Három budapesti és négy vidéki - köztük a vásárhelyi - SPAR szupermarket teljes körű felújítása fejeződött be novemberre
 
Szívbemarkoló gyönyörű történet
Szívbemarkoló gyönyörű történet A nagyváradi születésű Szász András Félbemaradt mondat című regényének, illetve Határon átfolyó emlékezet című novelláskötetének bemutatóját tartják.
 
A Bethlen nekünk ennél többet ér
A Bethlen nekünk ennél többet ér A könyv bemutatója óta a vásárhelyiek körében sokasodnak a képek minőségét kifogásoló, a kiadvány igénytelenségét hangsúlyozó vélemények.