KözéletDél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny volt Vásárhelyen

2012. április 2., hétfő
 

A versenyen a Hód Úszó egyesület fiataljai 8 arany, 6 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a vásárhelyi SE a Dél-Alföldi Régió 2. legjobb csapata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton rendezte a Hód Úszó SE a Dél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny 1. fordulóját a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 6-12 éveseknek kiírt versenyen a régió 15 csapatának 266 versenyzője vett részt. A vásárhelyi úszók igazán sikeresen szerepeltek, hiszen összesen 18 érmet vihettek haza.

 

Eredmények:

 

Aranyérmes lett:

 

Oláh Norbert (2004) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Sipos Gábor (2002) és Zaka Maja (2002) 100 m mellen, a 4x50 m fiú mellúszó váltó(Oláh Norbert-Mag Gergő-Lázár Boldizsár-Kovács Zétény), a 4x50 m leány mellúszó váltó(Nagy Petra-Herczegh Dorka-Gajda Dalma-Ugrai Panna), a 4x50 m fiú gyorsváltó(Tót Csaba-Sipos Gábor-Hornyák Alex-Szabó Bence) és a 4x100 m leány vegyesváltó(Nagygyörgy Nikolett-Zaka Maja-Csókay Lenke-Baricsa Alexandra)

 

 

Ezüstérmes lett:

 

Kovács Zétény (2005) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Tót Csaba(2002) 100 m gyorson, Sipos Zoltán (2001) 200 m vegyesen, Huszár Sára (2005) 50 m mellen és Szilágyi Loránd(2000) 200 m gyorson.

 

 

Bronzérmes lett:

 

Csókay Lenke (2000) 200 m vegyesen, Tót Csaba (2002) 100 m mellen, Sipos Zoltán(2001) 200 m gyorson és a 4x100 m fiú vegyesváltó (Sipos Zoltán-Kisalbert Trisztán-Szilágyi Loránd-Labozár Zsolt)

 

A csapat edzői: Béres Csaba, Kőhegyi Ferenc, Csókay Miklós és Olaszné Bajusz Andrea

A vásárhelyi úszók (gyermek és serdülő csapat) legközelebb április 4-6-ig Dunaújvárosban versenyeznek a hagyományos Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, ahol 6 ország 44 csapatának 308 versenyzője áll rajtkőre.

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ezt a szórakozást nem díjazzák a rendőrök
Ezt a szórakozást nem díjazzák a rendőrök

A négy elfogott fiatalnak valószínű nemcsak izomban, hanem pénztárcában is erősnek kell lenni, hogy a büntetés mellett a kár is megtérüljön.

 

 
Süli Flóra négy aranya
Süli Flóra négy aranya Július közepén Finnországban megismételte 2014-es Európa bajnoki dobogós eredményeit a vásárhelyi úszó. Négy aranyéremmel tért haza.
 
Biztos jövő a mezőgazdaságban
Biztos jövő a mezőgazdaságban Továbbra is dinamikusan nő a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karára jelentkezők száma. A tavalyihoz képest idén 14 százalékkal többen nyertek felvételt.
 
Talán meglesz a létszám
Talán meglesz a létszám A második legnépszerűbb szak a kereskedelem és marketing, de a MET vásárhelyi tagozatán ez a szak idén sem indul el, de még nem biztos a másik idulása sem.
 
Kamerakalandok Balin III.
Kamerakalandok Balin III. Eifert Jánost, a vásárhelyi származású fotóművész Bali szigetén tartott workshopot. A Vásárhelyi Hírek olvasóival beszámolóját és újabb kamerakalandjait osztja meg.  Képekkel!
 
Koszovóban is megemlékeztek
Koszovóban is megemlékeztek A nagyrészt vásárhelyi katonákból álló kontingens a nándorfehérvári diadalra emlékezett.
 
Lakásbetörés Vásárhelyen
Lakásbetörés Vásárhelyen

A nyomozók elfogták a két férfit, akik a gyanú szerint egy belvárosi ingatlant törtek fel. A facebook nagy barátja lehet a betörőknek. Kétpercenként történik egy vagyon elleni bűncselekmény