KözéletDél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny volt Vásárhelyen

2012. április 2., hétfő
 

A versenyen a Hód Úszó egyesület fiataljai 8 arany, 6 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a vásárhelyi SE a Dél-Alföldi Régió 2. legjobb csapata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton rendezte a Hód Úszó SE a Dél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny 1. fordulóját a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 6-12 éveseknek kiírt versenyen a régió 15 csapatának 266 versenyzője vett részt. A vásárhelyi úszók igazán sikeresen szerepeltek, hiszen összesen 18 érmet vihettek haza.

 

Eredmények:

 

Aranyérmes lett:

 

Oláh Norbert (2004) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Sipos Gábor (2002) és Zaka Maja (2002) 100 m mellen, a 4x50 m fiú mellúszó váltó(Oláh Norbert-Mag Gergő-Lázár Boldizsár-Kovács Zétény), a 4x50 m leány mellúszó váltó(Nagy Petra-Herczegh Dorka-Gajda Dalma-Ugrai Panna), a 4x50 m fiú gyorsváltó(Tót Csaba-Sipos Gábor-Hornyák Alex-Szabó Bence) és a 4x100 m leány vegyesváltó(Nagygyörgy Nikolett-Zaka Maja-Csókay Lenke-Baricsa Alexandra)

 

 

Ezüstérmes lett:

 

Kovács Zétény (2005) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Tót Csaba(2002) 100 m gyorson, Sipos Zoltán (2001) 200 m vegyesen, Huszár Sára (2005) 50 m mellen és Szilágyi Loránd(2000) 200 m gyorson.

 

 

Bronzérmes lett:

 

Csókay Lenke (2000) 200 m vegyesen, Tót Csaba (2002) 100 m mellen, Sipos Zoltán(2001) 200 m gyorson és a 4x100 m fiú vegyesváltó (Sipos Zoltán-Kisalbert Trisztán-Szilágyi Loránd-Labozár Zsolt)

 

A csapat edzői: Béres Csaba, Kőhegyi Ferenc, Csókay Miklós és Olaszné Bajusz Andrea

A vásárhelyi úszók (gyermek és serdülő csapat) legközelebb április 4-6-ig Dunaújvárosban versenyeznek a hagyományos Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, ahol 6 ország 44 csapatának 308 versenyzője áll rajtkőre.

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A Hódfó termékek aranyat értek
A Hódfó termékek aranyat értek Idén nem volt vásárhelyi díjazottja a Kézműves Remek pályázatnak. A vásárhelyi hímzőműhely modern jellegű munkáit viszont magasra értékelték.
 
Itt a harmadik győzelem!
Itt a harmadik győzelem!

Harmadik bajnokiján sem talált legyőzőre a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák ezúttal a MAFC második csapatát győzték le magabiztosan.

 
Tudta? A belvárosban ingyen is lehet…!
Tudta? A belvárosban ingyen is lehet…! Szállodaszintű szolgáltatás várja a Hódi Pál utcai szabadidőparkba egy kis csevegésre megpihenőket, vagy a játszótérre érkező családokat. Képekkel!
 
Hivatali szünet
Hivatali szünet

Vásárhelyen is szünetel az ügyintézés október 3-án, de a hivatali dolgozók megkapják a fizetésüket arra a napra is.

 
Kulináris és kulturális ízek fesztiválja
Kulináris és kulturális ízek fesztiválja Megkezdődött a Vásárhelyi Őszi Hetek. A közel 4 hétig tartó, szinte minden műfajt felölelő programsorozat első két napja a kulturára és a kulináris élvezetekre fókuszál. Részletes program!
 
Csapategység a győzelem kulcsa
Csapategység a győzelem kulcsa Két forduló után veretlenül várja a pénteki, MAFC II elleni hazai összecsapást a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos kosárlabda csapata.
 
Székfoglaló a BFMK-ban
Székfoglaló a BFMK-ban Már csak október 3-ig látható a Lucien Hervé Kamera Klub és a Szentesi Fotókör közös fotókiállítása.