KözéletDél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny volt Vásárhelyen

2012. április 2., hétfő
 

A versenyen a Hód Úszó egyesület fiataljai 8 arany, 6 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a vásárhelyi SE a Dél-Alföldi Régió 2. legjobb csapata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton rendezte a Hód Úszó SE a Dél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny 1. fordulóját a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 6-12 éveseknek kiírt versenyen a régió 15 csapatának 266 versenyzője vett részt. A vásárhelyi úszók igazán sikeresen szerepeltek, hiszen összesen 18 érmet vihettek haza.

 

Eredmények:

 

Aranyérmes lett:

 

Oláh Norbert (2004) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Sipos Gábor (2002) és Zaka Maja (2002) 100 m mellen, a 4x50 m fiú mellúszó váltó(Oláh Norbert-Mag Gergő-Lázár Boldizsár-Kovács Zétény), a 4x50 m leány mellúszó váltó(Nagy Petra-Herczegh Dorka-Gajda Dalma-Ugrai Panna), a 4x50 m fiú gyorsváltó(Tót Csaba-Sipos Gábor-Hornyák Alex-Szabó Bence) és a 4x100 m leány vegyesváltó(Nagygyörgy Nikolett-Zaka Maja-Csókay Lenke-Baricsa Alexandra)

 

 

Ezüstérmes lett:

 

Kovács Zétény (2005) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Tót Csaba(2002) 100 m gyorson, Sipos Zoltán (2001) 200 m vegyesen, Huszár Sára (2005) 50 m mellen és Szilágyi Loránd(2000) 200 m gyorson.

 

 

Bronzérmes lett:

 

Csókay Lenke (2000) 200 m vegyesen, Tót Csaba (2002) 100 m mellen, Sipos Zoltán(2001) 200 m gyorson és a 4x100 m fiú vegyesváltó (Sipos Zoltán-Kisalbert Trisztán-Szilágyi Loránd-Labozár Zsolt)

 

A csapat edzői: Béres Csaba, Kőhegyi Ferenc, Csókay Miklós és Olaszné Bajusz Andrea

A vásárhelyi úszók (gyermek és serdülő csapat) legközelebb április 4-6-ig Dunaújvárosban versenyeznek a hagyományos Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, ahol 6 ország 44 csapatának 308 versenyzője áll rajtkőre.

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Telt ház a Kosársulinál
Telt ház a Kosársulinál Az elmúlt időszakban 300-ra emelkedett a kék-sárgáknál regisztrált utánpótláskorúak száma, így egyelőre befejeződött a férőhelyek feltöltése.
 
Izgő-mozgó informatika
Izgő-mozgó informatika Az NLG-ben többek között különböző feladatokat végrehajtó robotok, robotkaros modellek kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas látvány lesz.
 
Idősbarát a vásárhelyi Önkormányzat
Idősbarát a vásárhelyi Önkormányzat Díjjal arra kívánják felhívni a figyelmet, helyi szinten milyen sokat lehet tenni azért, hogy a nyugdíjasoknak könnyebb legyen az életük.
 
Péntektől Őszi Hetek Vásárhelyen
Péntektől Őszi Hetek Vásárhelyen Október 3-án kezdődik az idei Őszi Hetek Hódmezővásárhelyen. A programsorozathoz a város valamennyi kulturális intézménye csatlakozik. Az egy hónap részletes programjával!
 
Fit Kid Grand Prix eredmények
Fit Kid Grand Prix eredmények Szeptember 27-én rendezték Hódmezővásárhelyen a Fit Kid Grand Prix-t, valamint a Fitness Woman Open Egyetemista és Főiskolás és a Fitness Lady kategória versenyét.
 
Közös siker a pacikkal
Közös siker a pacikkal A vásárhelyi Aranyossy Ágoston Általános Iskola egyik erőssége évek óta a terápiás lovaglás, amit jól illusztrál ha összeszámoljuk az országos versenyen most nyert érmes helyezéseiket.
 
Szelfi rekordkísérlet Vásárhelyen
Szelfi rekordkísérlet Vásárhelyen Szelfizz a művészetért! A jelenlegi magyarországi szelfi rekordot a fotózást szerető és értő vásárhelyi közönség pénteken könnyedén megdöntheti.