KözéletDél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny volt Vásárhelyen

2012. április 2., hétfő
 

A versenyen a Hód Úszó egyesület fiataljai 8 arany, 6 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a vásárhelyi SE a Dél-Alföldi Régió 2. legjobb csapata lett.

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton rendezte a Hód Úszó SE a Dél-Alföldi Utánpótlás Úszóverseny 1. fordulóját a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A 6-12 éveseknek kiírt versenyen a régió 15 csapatának 266 versenyzője vett részt. A vásárhelyi úszók igazán sikeresen szerepeltek, hiszen összesen 18 érmet vihettek haza.

 

Eredmények:

 

Aranyérmes lett:

 

Oláh Norbert (2004) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Sipos Gábor (2002) és Zaka Maja (2002) 100 m mellen, a 4x50 m fiú mellúszó váltó(Oláh Norbert-Mag Gergő-Lázár Boldizsár-Kovács Zétény), a 4x50 m leány mellúszó váltó(Nagy Petra-Herczegh Dorka-Gajda Dalma-Ugrai Panna), a 4x50 m fiú gyorsváltó(Tót Csaba-Sipos Gábor-Hornyák Alex-Szabó Bence) és a 4x100 m leány vegyesváltó(Nagygyörgy Nikolett-Zaka Maja-Csókay Lenke-Baricsa Alexandra)

 

 

Ezüstérmes lett:

 

Kovács Zétény (2005) 50 m gyors és 50 m mellúszásban, Tót Csaba(2002) 100 m gyorson, Sipos Zoltán (2001) 200 m vegyesen, Huszár Sára (2005) 50 m mellen és Szilágyi Loránd(2000) 200 m gyorson.

 

 

Bronzérmes lett:

 

Csókay Lenke (2000) 200 m vegyesen, Tót Csaba (2002) 100 m mellen, Sipos Zoltán(2001) 200 m gyorson és a 4x100 m fiú vegyesváltó (Sipos Zoltán-Kisalbert Trisztán-Szilágyi Loránd-Labozár Zsolt)

 

A csapat edzői: Béres Csaba, Kőhegyi Ferenc, Csókay Miklós és Olaszné Bajusz Andrea

A vásárhelyi úszók (gyermek és serdülő csapat) legközelebb április 4-6-ig Dunaújvárosban versenyeznek a hagyományos Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen, ahol 6 ország 44 csapatának 308 versenyzője áll rajtkőre.

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A vásárhelyi szív diadala
A vásárhelyi szív diadala Óriási szívvel játszva, az utolsó percekben fordítva nyert a Vásárhelyi Kosársuli csütörtökön a Tehetséges Fiatalok-Budapest otthonában.
 
Idén ezerrel több
Idén ezerrel több A közéletben járatosabbak számára ismerős arcok csengetnek be a következő napokban a 70 éven felüli nyugdíjasokhoz. A képviselők idén is személyesen viszik ki a vásárlási utalványokat.
 
Már az első érintésekor élete elemévé vált
Már az első érintésekor élete elemévé vált Különleges - a mai 40-60 évesek számára kuriózumnak számító - kiállításra invitálja a vásárhelyieket Pannonhalmi Zsuzsanna keramikusművész.  
 
Mikor a pokolnak égő torka tárul
Mikor a pokolnak égő torka tárul Hegyi Endre nem csak a fotókat mentette és tette azokat elérhetővé, hanem megpróbálta egy-egy kép történetét felkutatni, a képen látható személyeket azonosítani.
 
Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hódmezővásárhelyen
Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hódmezővásárhelyen Csomorkányi úton történt balesetben az autó 40 éves székkutasi sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.
 
Betáncolták magukat a döntőbe
Betáncolták magukat a döntőbe A Népek zenéje – népek tánca fesztivál középdöntőjén is eredményesen szerepelt a Kankalin néptáncegyüttes. Egy nappal a döntő előtt a vásárhelyi közönség előtt táncolnak. Képekkel!
 
Hagyományos disznótor az Árpád utcai tájházban
Hagyományos disznótor az Árpád utcai tájházban

Kóstolóra várják az érdeklődőket november 29-én, szombaton kora reggeltől. Fával pörzsölhetik a jószágot, kézzel darálhatják a húst,  készíthetik a hurkát, kolbászt.