SportCentrum Streetball tizenharmadszor

2017. július 10., hétfő
 

Ismét pattogott a kosárlabda, és nyomták a kemény hip-hop zenét július 9-én a Hódtói Sport Centrumban. Ez volt már 13. Centrum Streetball Bajnokság.

 

 

 

 

 

 

 

Megírtuk,  Fekete István és barátnője 2011 tavaszán határozta el, hogy lerakja a városban a sportot és hip-hop zenét kombináló utcai kosárlabdázás alapjait. A folyamatosan növekvő számú nevezés, egyértelműen a siker jele volt, nem utolsó sorban olyanokat is megmozgat, akik esetleg nem akarnak egyesületi viszonyok között sportolni. A jó társasági életről nem is beszélve, hiszen ezeket a fiatalokat a kosárlabda mellett még valami összeköti: a hip-hop zene és életérzés. Nézőként is érdemes volt ebbe belekóstolni idén is, bár nagy volt a hőség. Ez azonban nem akadályozta a közel 20 csapat összecsapását. Közülük 3 csapat 13 éven aluli volt, de ők is  nagyszerűen vették az akadályokat.

 

11 órakor a helyi illetőségű D2 Hip-Hop csapat lépett fel új kislemezükkel, majd a Tombácz Hajnalka vezette Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió tagjai mutattak be több fergeteges tánckoreográfiát.

A Centrum Streetball Bajnokság megálmodója és a kezdetektől fáradhatatlan szervezője Fekete István. A Vásárhelyi Híreknek elégedetten összegezte a vasárnapi versenyt: „Kicsik, nagyok, szülők jól érezték magukat, és szinte senki nem ment haza üres kézzel, olyan mennyiségű, és értékű díjak, nyeremények voltak, mindösszesen 200 ezer forint értékben.”

Nagyon szoros volt a döntő, és itt is címvédés történt.

 

Eredmények:

 

Felnőtt kategória győztesei:

   I. helyezett: “K” – Rostás Gábor, Kis Molnár Zoltán

  II. helyezett: “Csemp” – Kelemen Balázs, Kun Gergő

III. helyezett: “Duck Bill” – Erdélyi Dániel, Horvát Martin, Farkas Ádám

 

Legértékesebb játékos: Kis Molnár Zoltán

Fair Play díj: Varga Ádám

Legötletesebb csapatnév: “A kispad legjobbjai” (Dawud Samy, Szabó László)

 

Gyermek kategória győztesei:

   I. helyezett: “90” – Bacsa Rajmund, Kruzslicz Alex

  II. helyezett: “Centir”- Angyal Medárd, Kis Viktor

III.helyezett: “2Legenda” – Borús Soma, Wolf Péter Noel

Legértékesebb játékos: Kruzslicz Alex

 

Killer bajnok: Szabó Barnabás

 

Tripla Tipró bajnok: Rostás Gábor 


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Aki bújt, aki nem...

Aki bújt, aki nem...

A vásárhelyi rendőrök és egy tolvaj főszereplésével klasszikus mozis vígjáték elevenedhetett meg...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere Kovács István: Ez a kitüntetés nemcsak nekem, hanem a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar minden tagjának szól.
 
Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.
 
Hét éve hunyt el Olasz Sándor
Hét éve hunyt el Olasz Sándor 2011. február 21-én  meghalt Olasz Sándor, irodalomtörténész, kritikus, a Tiszatáj folyóirat főszerkesztője. A Hódmezővásárhelyen született tudós 2010-ben Pro Urbe kitüntetést kapott.
 
Égető Eszter találkozása mai diákokkal
Égető Eszter találkozása mai diákokkal Németh László Hódmezővásárhelyen töltött időszakára és a vásárhelyi élményeit is megjelenítő Égető Eszter című regényéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa A látogatás időzítése talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk. Már  minden megyei lap kormányközeli vállalkozók kezébe került.
 
Lassabban terjed az influenza
Lassabban terjed az influenza A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25%-a, 9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki. A 3-5 évesek körében volt a legmagasabb.