SportCentrum Streetball tizenharmadszor

2017. július 10., hétfő
 

Ismét pattogott a kosárlabda, és nyomták a kemény hip-hop zenét július 9-én a Hódtói Sport Centrumban. Ez volt már 13. Centrum Streetball Bajnokság.

 

 

 

 

 

 

 

Megírtuk,  Fekete István és barátnője 2011 tavaszán határozta el, hogy lerakja a városban a sportot és hip-hop zenét kombináló utcai kosárlabdázás alapjait. A folyamatosan növekvő számú nevezés, egyértelműen a siker jele volt, nem utolsó sorban olyanokat is megmozgat, akik esetleg nem akarnak egyesületi viszonyok között sportolni. A jó társasági életről nem is beszélve, hiszen ezeket a fiatalokat a kosárlabda mellett még valami összeköti: a hip-hop zene és életérzés. Nézőként is érdemes volt ebbe belekóstolni idén is, bár nagy volt a hőség. Ez azonban nem akadályozta a közel 20 csapat összecsapását. Közülük 3 csapat 13 éven aluli volt, de ők is  nagyszerűen vették az akadályokat.

 

11 órakor a helyi illetőségű D2 Hip-Hop csapat lépett fel új kislemezükkel, majd a Tombácz Hajnalka vezette Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió tagjai mutattak be több fergeteges tánckoreográfiát.

A Centrum Streetball Bajnokság megálmodója és a kezdetektől fáradhatatlan szervezője Fekete István. A Vásárhelyi Híreknek elégedetten összegezte a vasárnapi versenyt: „Kicsik, nagyok, szülők jól érezték magukat, és szinte senki nem ment haza üres kézzel, olyan mennyiségű, és értékű díjak, nyeremények voltak, mindösszesen 200 ezer forint értékben.”

Nagyon szoros volt a döntő, és itt is címvédés történt.

 

Eredmények:

 

Felnőtt kategória győztesei:

   I. helyezett: “K” – Rostás Gábor, Kis Molnár Zoltán

  II. helyezett: “Csemp” – Kelemen Balázs, Kun Gergő

III. helyezett: “Duck Bill” – Erdélyi Dániel, Horvát Martin, Farkas Ádám

 

Legértékesebb játékos: Kis Molnár Zoltán

Fair Play díj: Varga Ádám

Legötletesebb csapatnév: “A kispad legjobbjai” (Dawud Samy, Szabó László)

 

Gyermek kategória győztesei:

   I. helyezett: “90” – Bacsa Rajmund, Kruzslicz Alex

  II. helyezett: “Centir”- Angyal Medárd, Kis Viktor

III.helyezett: “2Legenda” – Borús Soma, Wolf Péter Noel

Legértékesebb játékos: Kruzslicz Alex

 

Killer bajnok: Szabó Barnabás

 

Tripla Tipró bajnok: Rostás Gábor 


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Aki bújt, aki nem...

Aki bújt, aki nem...

A vásárhelyi rendőrök és egy tolvaj főszereplésével klasszikus mozis vígjáték elevenedhetett meg...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Aggodalomra nincs ok
Aggodalomra nincs ok Több ezer vásárhelyit érint a Centrum-Kábel megszűnése. A céget a UPC vette meg, amely igen kedvező ajánlattal él, sőt 2 hónapig fizetni sem kell.
 
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit A Délmagyarországnál szerda délelőtt egy értekezleten bejelentették, hogy távoznia kell a lap főszerkesztőjének és az helyettesének is.
 
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden A hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének 1956-os témájú kiállításán új könyvét is bemutatta. 
 
Ismét ledől az Iván szobor
Ismét ledől az Iván szobor Idén nem lesz koszorúzás, hanem azt szeretnék, ha egy-egy szál virággal emlékezik a város az 56-os áldozatokra. Fáklyás felvonulás, fényfestés.
 
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete Shane Tusup a saját facebook oldalán méltatta a hódmezővásárhelyi rendezvényt, illetve leírta benyomásait. Az oldalnak közel 50 ezer követője van.
 
Történelemverseny az Emlékpontban
Történelemverseny az Emlékpontban Tavaly 60 diák, idén négy csapat 14 diák nevezett be a hódmezővásárhelyi Emlékpont 1956-os történelemversenyére. Képekkel!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."