SportCentrum Streetball tizenharmadszor

2017. július 10., hétfő
 

Ismét pattogott a kosárlabda, és nyomták a kemény hip-hop zenét július 9-én a Hódtói Sport Centrumban. Ez volt már 13. Centrum Streetball Bajnokság.

 

 

 

 

 

 

 

Megírtuk,  Fekete István és barátnője 2011 tavaszán határozta el, hogy lerakja a városban a sportot és hip-hop zenét kombináló utcai kosárlabdázás alapjait. A folyamatosan növekvő számú nevezés, egyértelműen a siker jele volt, nem utolsó sorban olyanokat is megmozgat, akik esetleg nem akarnak egyesületi viszonyok között sportolni. A jó társasági életről nem is beszélve, hiszen ezeket a fiatalokat a kosárlabda mellett még valami összeköti: a hip-hop zene és életérzés. Nézőként is érdemes volt ebbe belekóstolni idén is, bár nagy volt a hőség. Ez azonban nem akadályozta a közel 20 csapat összecsapását. Közülük 3 csapat 13 éven aluli volt, de ők is  nagyszerűen vették az akadályokat.

 

11 órakor a helyi illetőségű D2 Hip-Hop csapat lépett fel új kislemezükkel, majd a Tombácz Hajnalka vezette Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió tagjai mutattak be több fergeteges tánckoreográfiát.

A Centrum Streetball Bajnokság megálmodója és a kezdetektől fáradhatatlan szervezője Fekete István. A Vásárhelyi Híreknek elégedetten összegezte a vasárnapi versenyt: „Kicsik, nagyok, szülők jól érezték magukat, és szinte senki nem ment haza üres kézzel, olyan mennyiségű, és értékű díjak, nyeremények voltak, mindösszesen 200 ezer forint értékben.”

Nagyon szoros volt a döntő, és itt is címvédés történt.

 

Eredmények:

 

Felnőtt kategória győztesei:

   I. helyezett: “K” – Rostás Gábor, Kis Molnár Zoltán

  II. helyezett: “Csemp” – Kelemen Balázs, Kun Gergő

III. helyezett: “Duck Bill” – Erdélyi Dániel, Horvát Martin, Farkas Ádám

 

Legértékesebb játékos: Kis Molnár Zoltán

Fair Play díj: Varga Ádám

Legötletesebb csapatnév: “A kispad legjobbjai” (Dawud Samy, Szabó László)

 

Gyermek kategória győztesei:

   I. helyezett: “90” – Bacsa Rajmund, Kruzslicz Alex

  II. helyezett: “Centir”- Angyal Medárd, Kis Viktor

III.helyezett: “2Legenda” – Borús Soma, Wolf Péter Noel

Legértékesebb játékos: Kruzslicz Alex

 

Killer bajnok: Szabó Barnabás

 

Tripla Tipró bajnok: Rostás Gábor 


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Aki bújt, aki nem...

Aki bújt, aki nem...

A vásárhelyi rendőrök és egy tolvaj főszereplésével klasszikus mozis vígjáték elevenedhetett meg...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kalandtúrára fel!
Kalandtúrára fel! A vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub hetedik alkalommal rendezi meg a régió egyik legérdekesebb és százakat megmozgató sportrendezvényét.
 
90 éves Lipcsei Jánosné
90 éves Lipcsei Jánosné A Béke Szálló bisztrójában dolgozott szakácsként, majd Újvároson egy kifőzdében közel 300 főre főzött, innen ment nyugdíjba.
 
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta Hatalmas tapsot kapott, miután fejsérülése után visszament a pályára. A vásárhelyi játékos a szerencsétlen esetről, állapotáról beszélt.
 
Tolvaj a strandon
Tolvaj a strandon Szerencsére idén ez az első és remélhetőleg a továbbiakban ritka bűncselekmény: strandolók meglopása a Török Sándor Strandfürdőben. 
 
Készülnek a szezonra
Készülnek a szezonra Három hét egyéni és két hét közös edzésmunka áll az NBI/B bajnokságra készülő felnőtt női kézilabda csapat mögött. Itt a szezon menetrendje!
 
Országos aláírásgyűjtés kezdődött
Országos aláírásgyűjtés kezdődött A cél az állatvédelmi törvény szigorítása. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott.
 
Vitt mindent ami mozdítható volt
Vitt mindent ami mozdítható volt A tettes mindig visszatér a tett színhelyére - tartja a mondás. A vásárhelyi betörő ezt megduplázta. A 21 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.