SportCentrum Streetball tizenharmadszor

2017. július 10., hétfő
 

Ismét pattogott a kosárlabda, és nyomták a kemény hip-hop zenét július 9-én a Hódtói Sport Centrumban. Ez volt már 13. Centrum Streetball Bajnokság.

 

 

 

 

 

 

 

Megírtuk,  Fekete István és barátnője 2011 tavaszán határozta el, hogy lerakja a városban a sportot és hip-hop zenét kombináló utcai kosárlabdázás alapjait. A folyamatosan növekvő számú nevezés, egyértelműen a siker jele volt, nem utolsó sorban olyanokat is megmozgat, akik esetleg nem akarnak egyesületi viszonyok között sportolni. A jó társasági életről nem is beszélve, hiszen ezeket a fiatalokat a kosárlabda mellett még valami összeköti: a hip-hop zene és életérzés. Nézőként is érdemes volt ebbe belekóstolni idén is, bár nagy volt a hőség. Ez azonban nem akadályozta a közel 20 csapat összecsapását. Közülük 3 csapat 13 éven aluli volt, de ők is  nagyszerűen vették az akadályokat.

 

11 órakor a helyi illetőségű D2 Hip-Hop csapat lépett fel új kislemezükkel, majd a Tombácz Hajnalka vezette Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió tagjai mutattak be több fergeteges tánckoreográfiát.

A Centrum Streetball Bajnokság megálmodója és a kezdetektől fáradhatatlan szervezője Fekete István. A Vásárhelyi Híreknek elégedetten összegezte a vasárnapi versenyt: „Kicsik, nagyok, szülők jól érezték magukat, és szinte senki nem ment haza üres kézzel, olyan mennyiségű, és értékű díjak, nyeremények voltak, mindösszesen 200 ezer forint értékben.”

Nagyon szoros volt a döntő, és itt is címvédés történt.

 

Eredmények:

 

Felnőtt kategória győztesei:

   I. helyezett: “K” – Rostás Gábor, Kis Molnár Zoltán

  II. helyezett: “Csemp” – Kelemen Balázs, Kun Gergő

III. helyezett: “Duck Bill” – Erdélyi Dániel, Horvát Martin, Farkas Ádám

 

Legértékesebb játékos: Kis Molnár Zoltán

Fair Play díj: Varga Ádám

Legötletesebb csapatnév: “A kispad legjobbjai” (Dawud Samy, Szabó László)

 

Gyermek kategória győztesei:

   I. helyezett: “90” – Bacsa Rajmund, Kruzslicz Alex

  II. helyezett: “Centir”- Angyal Medárd, Kis Viktor

III.helyezett: “2Legenda” – Borús Soma, Wolf Péter Noel

Legértékesebb játékos: Kruzslicz Alex

 

Killer bajnok: Szabó Barnabás

 

Tripla Tipró bajnok: Rostás Gábor 


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Aki bújt, aki nem...

Aki bújt, aki nem...

A vásárhelyi rendőrök és egy tolvaj főszereplésével klasszikus mozis vígjáték elevenedhetett meg...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.
 
Húsz éves a Kerámia Szimpózium
Húsz éves a Kerámia Szimpózium December 14-én nyílik és jövő év január 28-ig tekinthető meg a XX. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium ’Jubileum’ című beszámoló kiállítása.
 
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban December 10-én kigyulladt egy szárítógép, amit a város hivatásos egységei eloltottak. Két típusnál előfordul az öngyulladás. Önnek milyen van?
 
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.