SportCentrum Streetball bajnokság Vásárhelyen

2017. július 5., szerda
 
Centrum Streetball bajnokság Vásárhelyen

Folytatódik a hat év óta Vásárhelyen futó Centrum Streetball Bajnokság, amelybe már elkezdődtek a nevezések. Július 9-én lépnek pályára a csapatok.

 

 

 

 

 

 

 

A szervező Fekete István legalább kéttucatnyi csapatot vár. A nevezések után délelőtt fél tíz után lépnek pályára a Hódtói Sport és Szabadidő Központban

Szinte biztos, hogy idén az időjárásra sem lesz panasz, sőt az előrejelzések szerint, kánikulára számíthatnak.

 

 

A mára országosan ismert streetball rendezvény sorban a tizenharmadik lesz idén, és mint már megszokhattuk a kosárlabda mellett ismét színvonalas hip-hop táncbemutató lesz a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió táncosaival, valamint egy helyi hip-hop rapduó is fellép néhány szám erejéig.

Fekete István elmondta, két dobóbajnokság is lesz, továbbá hárompontos dobóverseny és Killer dobójáték is vár az indulókra.

A megye minden szegletéből számítanak indulókra. Hozzátette, még soha annyi díjuk, felajánlásuk nem érkezett a rendezvényre, mint idén. Értékét tekintve 200.000 Ft összdíjazásra van lehetőség.

Nevezési határidő 2017.július 7. éjfél. 

 

A nap menetrendje:

 
  9:00 - Nevezések fogadása, péksütemények kiosztása


  9:45 - Megindulnak az alapszakaszbeli mérkőzések az előzetes sorsolások alapján


11:00 - Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió fellépése


11:15 – D2 hiphop csapat előadása


11:30 – Alapszakasz folytatódik


13:00 - Alapszakasz lezárása


13:30 -  Hárompontos dobó verseny (DÍJAZÁSOS)


14:20 - Középdöntők


15:30 - Elődöntő


kb.16:00 - DÖNTŐ


16:30 - KILLER BAJNOKSÁG (DÍJAZÁSOS)

 

17:00 - Díjátadás

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Válogathatsz a melók közül!

Válogathatsz a melók közül!

A nyári diákmunka területén is munkaerőhiány tapasztalható, mivel egyre több állásra keresnek...
Két nap öröm - sok nap elzárás

Két nap öröm - sok nap elzárás

A házat átkutatta, végül egy vízszivattyúval távozott a helyszínről. A vásárhelyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere Kovács István: Ez a kitüntetés nemcsak nekem, hanem a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar minden tagjának szól.
 
Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.
 
Hét éve hunyt el Olasz Sándor
Hét éve hunyt el Olasz Sándor 2011. február 21-én  meghalt Olasz Sándor, irodalomtörténész, kritikus, a Tiszatáj folyóirat főszerkesztője. A Hódmezővásárhelyen született tudós 2010-ben Pro Urbe kitüntetést kapott.
 
Égető Eszter találkozása mai diákokkal
Égető Eszter találkozása mai diákokkal Németh László Hódmezővásárhelyen töltött időszakára és a vásárhelyi élményeit is megjelenítő Égető Eszter című regényéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa A látogatás időzítése talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk. Már  minden megyei lap kormányközeli vállalkozók kezébe került.
 
Lassabban terjed az influenza
Lassabban terjed az influenza A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25%-a, 9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki. A 3-5 évesek körében volt a legmagasabb.