SportBoxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

2018. október 15., hétfő
 
Boxing Gym Vásárhely sikerei a civisvárosban

Ezúttal négy fiatal hozott Vásárhelyre ökölvívó aranyakat. A kitartó, kemény munka és alapos felkészítés ismét meghozta a gyümölcsét. Tarolt a Boxing Gym Vásárhely Debrecenben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Október 14-én Debrecenben a DVSC Ökölvívó termében rendeztek versenyt gyerek, serdülő, junior, ifjúsági, felnőtt kategóriában.

A DVSC Ökölvívó Klub által szervezett – már hagyományosnak tekinthető Pofonparti lehetőséget biztosítani a sportolóknak a versenyzésre, a felkészültségük felmérésére és minimum vizsgán való részvételre. 

 

Ezúttal négy fiatal, Tóth Nikolett, Kovács Fanni, Ajtai Attila és Kovács Krisztián utazott Debrecenbe az ökölvívó tornára és mindannyian a legjobban szerepeltek, mondta el a kis küldöttség vezetője, Tóth Károly Zsolt vezetőedző.

Tóth Nikolett egy könnyebb súlyú, de magasabb, rutinosabb ellenfelet kapott, akivel magas színvonalú mérkőzést vívtak.

Ajtai Attila élete első nemzeti mérkőzésén van túl, és edzője szerint ez volt élete eddig legjobb meccse is. Egy román fiúval mérkőzött.

Kovács Fanni a tavalyi év serdülő bajnokát kapta és nagyszerű győzelmet aratott.

Kovács Krisztián igazi nehézsúlyú meccset vívott egy könnyebb, de felnőtt korcsoportba tartozó ellenféllel, itt is arany született.

A Boxing Gym Vásárhely vezetősége igen elégedett, a kitűzött célt ezúttal is sikerült elérni, ezekre a mérkőzésekre pedig a hamarosan kezdődő országos bajokság miatt is nagy szükség van.

 

 

A 2017 októberében Hódmezővásárhelyen alakult - mára már 50-nél is több sportolót számláló - Boxing Gym Sportegyesület bokszolói Bánvölgyi Róbert elnökletével, Tóth Károly Zsolt vezetőedző, Cserényi Csaba technikai vezető munkájának eredményeként idén hazai és külföldi versenyeken már több érmes helyezést értek el, legutóbb például a Testvérvárosok Kupáján.

 

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Közgyűlés kevés érdemi munkával

Nem vették napirendre a testület feloszlatásáról szóló előterjesztést. Csaknem...
Magabiztos HLKC győzelem

Magabiztos HLKC győzelem

Nem brillíroztak ugyan, de így is magabiztosan hozták el a két pontot Gyomaendrődről az NBII felnőtt bajnokság negyedik...
 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.