Kék hírekBetörőt fogtak Mártélyon

2018. november 6., kedd
 
Betörőt fogtak Mártélyon

November 3-ára virradóra jutott be Mártélyon egy ingatlanba, ahonnan csaknem 20 ezer forint készpénzzel és egy üveg whiskyvel távozott. A 21 éves férfi a ház előtt parkoló gépkocsiból egy okmányt is elvitt.

 

 

(illusztráció)

 

 

 

A gyanúsítottat a bűncselekmény elkövetése közben a ház tulajdonosa megzavarta, ezért sietősen távozott. A helyi körzeti megbízott a kapott személyleírás alapján azonosította, majd a közelben elfogta a férfit. Tőle a zsákmányt a nyomozók lefoglalták.

Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Otthon melege pályázat ismét

Otthon melege pályázat ismét

November 5-vel újraindult az Otthon melege program, amellyel a háztartási nagygépek cseréjére nyílik...
Hasznos tanácsok diákoknak

Hasznos tanácsok diákoknak

A Németh László Gimnázium és Általános Iskolában tartott előadást a felelős...

 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.