SportBelelendültek a vásárhelyi kézis lányok

2017. október 21., szombat
 
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok

A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát és legyőzni szegedi ellenfelüket hazai környezetben.

 

 

 

Ez most sikerült is, jóllehet a szegedi csapat a megelőző fordulóban magabiztosan fektette két vállra a Nyíradony gárdáját (28-23), ez jó adag optimizmussal gazdagította Gaál Adrienn csapatát.

Szegedi riválisuk a 6. forduló után is a tabella 12. helyén áll. A vásárhelyi csapat ezzel a győzelmével a 9. helyről folytatja a bajnokságot.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 29-22 (13-11)

NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 6. forduló

Október 21., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna  100 néző
Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea
Versenybírók: Medvegy Péter, Daru Péter

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Átadták a Tornyai-plakettet

Átadták a Tornyai-plakettet

Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a...
Tarolt a Veszprém

Tarolt a Veszprém

Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék...
 

És ezt már olvasta?

Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.
 
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton A festmények a hagyományoknak megfelelően nagyobb számban szerepelnek, ám a plasztikák is magas minőséget képviselnek. Nyitás október 7-én. Képekkel.
 
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés Szeptember 18-án Márki-Zay Péter polgármester és a kivitelező közösen tette le az épülő vásárhelyi pihenőpark időkapszuláját. Látványterv.