SportBelelendültek a vásárhelyi kézis lányok

2017. október 21., szombat
 
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok

A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát és legyőzni szegedi ellenfelüket hazai környezetben.

 

 

 

Ez most sikerült is, jóllehet a szegedi csapat a megelőző fordulóban magabiztosan fektette két vállra a Nyíradony gárdáját (28-23), ez jó adag optimizmussal gazdagította Gaál Adrienn csapatát.

Szegedi riválisuk a 6. forduló után is a tabella 12. helyén áll. A vásárhelyi csapat ezzel a győzelmével a 9. helyről folytatja a bajnokságot.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 29-22 (13-11)

NBI/B Keleti csoport
Női felnőtt kézilabda bajnokság – 6. forduló

Október 21., 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna  100 néző
Játékvezetők: Héjjas Tímea, Kránitz Andrea
Versenybírók: Medvegy Péter, Daru Péter

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Átadták a Tornyai-plakettet

Átadták a Tornyai-plakettet

Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a...
Tarolt a Veszprém

Tarolt a Veszprém

Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék...
 

És ezt már olvasta?

Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés
Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés Hódmezővásárhely 1,1 milliárd forintot nyert a komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére, hat új jármű, konténerek, kukák kerülnek a városba.
 
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát Félszáz videófilmet készítettek a fiatalok a pályázatra, és a legkülönbözőbb élethelyzetek alapján irányították rá a figyelmet a megtakarítások fontosságára.
 
Vásárhelyen is fokozott figyelem
Vásárhelyen is fokozott figyelem A strasbourgi terrortámadással magyarázzák, hogy Hódmezővásárhely belvárosában katonai rendészeti egységek járőröznek mostantól.
 
Idén is lesz Erzsébet utalvány
Idén is lesz Erzsébet utalvány December 12-től megkezdték a hódmezővásárhelyi idős polgárok Erzsébet-utalványainak a kiküldését. Több mint hatezren várhatják a postást.
 
A hagyomány folytatódik
A hagyomány folytatódik a Balogh Imsi Sportaréna előcsarnokában a szokásos precíz szervezés mellett vehették át az előre összeállított dobozokat a vásárhelyi közfoglalkoztatottak.
 
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."