SportBelelendült a HLKC Felnőtt Női csapata

2017. október 8., vasárnap
 
Belelendült a HLKC Felnőtt Női csapata

A HLKC Felnőtt Női csapata az NBI/B-s mezőny újoncát, a Gyömrő VSK csapatát látta vendégül szombaton a Balogh Imsi Sport Arénában.

 

 

 

 

 

Az első három fordulóban pont nélkül maradt gyömrőiek, mint az látható volt teljes maximális erőbedobással készültek a meccsre, hiszen számukra létfontosságú lett volna a pontszerzés, főként ha nem akartak volna szinte behozhatatlan hátrányba kerülni már az őszi szezonban. Ez azonban, a vásárhelyi lányok helytállásának is köszönhetően nem sikerült.

A tabellán a jelenleg 8. helyen álló HLKC-nek is volt és van mit ledolgoznia, hiszen az első két fordulóban elszenvedett papírforma vereségek után a Nyíradony ellen javuló játékkal ugyan megszerezték első győzelmüket, és ezzel a hétvégéig a 10. helyen álltak.

 

A szakvezetés véleménye szerint is létfontosságú volt, hogy a szombati meccset is “behúzták” a lányok, ezzel tovább tudták szilárdítani a helyüket a kieséstől menekülő csapatok előtt.

Mintegy 100 néző szurkolt szombaton délután.  

A meccs előtti bizakodó nyilatkozatok most teljesültek, sikerült győzni, méghozzá - jelentős - tíz gólos különbséggel, amely már az első félidő végére kialakult és a meccs végére sem változott.

 

NBI/B Keleti-csoport – 4. forduló
Női felnőtt bajnoki mérkőzés
Október 7., 16.00 – Balogh Imsi Sport Aréna

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 35-25 (21-11)

Játékvezetők: Dáné Rita, Komáromi Tünde Éva
Versenybírók: Miklós Melinda, Zsadányi Zsuzsanna

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Büntetőkkel győzött a Pécs

Büntetőkkel győzött a Pécs

A Pécsi MFC otthonába látogatott a Hódmezővásárhelyi FC. A játékvezető könnyű síppal...
Többszörösen is ünnepelt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Többszörösen is ünnepelt a...

Jó jelnek tekintik a vezetőség és a tagok, hogy 5 éve, éppen az Állatok Világnapján jegyezték...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.
 
Húsz éves a Kerámia Szimpózium
Húsz éves a Kerámia Szimpózium December 14-én nyílik és jövő év január 28-ig tekinthető meg a XX. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium ’Jubileum’ című beszámoló kiállítása.
 
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban December 10-én kigyulladt egy szárítógép, amit a város hivatásos egységei eloltottak. Két típusnál előfordul az öngyulladás. Önnek milyen van?
 
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.