SportBelelendült a HLKC Felnőtt Női csapata

2017. október 8., vasárnap
 
Belelendült a HLKC Felnőtt Női csapata

A HLKC Felnőtt Női csapata az NBI/B-s mezőny újoncát, a Gyömrő VSK csapatát látta vendégül szombaton a Balogh Imsi Sport Arénában.

 

 

 

 

 

Az első három fordulóban pont nélkül maradt gyömrőiek, mint az látható volt teljes maximális erőbedobással készültek a meccsre, hiszen számukra létfontosságú lett volna a pontszerzés, főként ha nem akartak volna szinte behozhatatlan hátrányba kerülni már az őszi szezonban. Ez azonban, a vásárhelyi lányok helytállásának is köszönhetően nem sikerült.

A tabellán a jelenleg 8. helyen álló HLKC-nek is volt és van mit ledolgoznia, hiszen az első két fordulóban elszenvedett papírforma vereségek után a Nyíradony ellen javuló játékkal ugyan megszerezték első győzelmüket, és ezzel a hétvégéig a 10. helyen álltak.

 

A szakvezetés véleménye szerint is létfontosságú volt, hogy a szombati meccset is “behúzták” a lányok, ezzel tovább tudták szilárdítani a helyüket a kieséstől menekülő csapatok előtt.

Mintegy 100 néző szurkolt szombaton délután.  

A meccs előtti bizakodó nyilatkozatok most teljesültek, sikerült győzni, méghozzá - jelentős - tíz gólos különbséggel, amely már az első félidő végére kialakult és a meccs végére sem változott.

 

NBI/B Keleti-csoport – 4. forduló
Női felnőtt bajnoki mérkőzés
Október 7., 16.00 – Balogh Imsi Sport Aréna

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 35-25 (21-11)

Játékvezetők: Dáné Rita, Komáromi Tünde Éva
Versenybírók: Miklós Melinda, Zsadányi Zsuzsanna

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Büntetőkkel győzött a Pécs

Büntetőkkel győzött a Pécs

A Pécsi MFC otthonába látogatott a Hódmezővásárhelyi FC. A játékvezető könnyű síppal...
Többszörösen is ünnepelt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Többszörösen is ünnepelt a...

Jó jelnek tekintik a vezetőség és a tagok, hogy 5 éve, éppen az Állatok Világnapján jegyezték...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nem hozott szerencsét a hazai pálya
Nem hozott szerencsét a hazai pálya A Kosársuli elleni összecsapás második félidejében megrázták magukat a sötét mezesek, és utána már nem engedték ki kezükből a meccset.
 
Idegenben lép pályára a HLKC
Idegenben lép pályára a HLKC Nem szabad hagyni, hogy akárcsak egy percre is vérszemet kapjon a Gyömrő, már a meccs elején dominálni kell, ehhez fegyelmezett és koncentrált játékra lesz szükség.
 
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét A Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége a vasárnapi időközi polgármester-választáson.
 
Rendhagyó történelemóra az 50-es évek rémségeiről
Rendhagyó történelemóra az 50-es évek rémségeiről A vásárhelyi kulákvilág bemutatásakor helytörténeti jelentőségű a Tárkány Szűcs és a székkutasi Füvesi család tagjainak tragikus története.  Képekkel.
 
Még várat magára a szakképzés reformjának pozitív hatása
Még várat magára a szakképzés reformjának pozitív hatása A Hódmezővásárhelyen működő vállalkozások fejlődéséhez jól képzett és megfelelő számú munkavállalóra van szükség. Közben lanyhul a szakmaszerzési készség.
 
Erős csapat érkezik Vásárhelyre
Erős csapat érkezik Vásárhelyre Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a hazai Kosársuli mérkőzés. Például a vendég Veszprém kötelékében egy vásárhelyi kosaras is pattogtat. Interjú.
 
Súlyosbították a szándékosan karambolózó vásárhelyi férfi büntetését
Súlyosbították a szándékosan karambolózó vásárhelyi férfi büntetését Az ütközés akár halálos következménnyel járhatott volna, ami a vétlen autós lélekjelenléte és ütközést elhárító manővere következtében maradt el.