SportBelelendült a HLKC Felnőtt Női csapata

2017. október 8., vasárnap
 
Belelendült a HLKC Felnőtt Női csapata

A HLKC Felnőtt Női csapata az NBI/B-s mezőny újoncát, a Gyömrő VSK csapatát látta vendégül szombaton a Balogh Imsi Sport Arénában.

 

 

 

 

 

Az első három fordulóban pont nélkül maradt gyömrőiek, mint az látható volt teljes maximális erőbedobással készültek a meccsre, hiszen számukra létfontosságú lett volna a pontszerzés, főként ha nem akartak volna szinte behozhatatlan hátrányba kerülni már az őszi szezonban. Ez azonban, a vásárhelyi lányok helytállásának is köszönhetően nem sikerült.

A tabellán a jelenleg 8. helyen álló HLKC-nek is volt és van mit ledolgoznia, hiszen az első két fordulóban elszenvedett papírforma vereségek után a Nyíradony ellen javuló játékkal ugyan megszerezték első győzelmüket, és ezzel a hétvégéig a 10. helyen álltak.

 

A szakvezetés véleménye szerint is létfontosságú volt, hogy a szombati meccset is “behúzták” a lányok, ezzel tovább tudták szilárdítani a helyüket a kieséstől menekülő csapatok előtt.

Mintegy 100 néző szurkolt szombaton délután.  

A meccs előtti bizakodó nyilatkozatok most teljesültek, sikerült győzni, méghozzá - jelentős - tíz gólos különbséggel, amely már az első félidő végére kialakult és a meccs végére sem változott.

 

NBI/B Keleti-csoport – 4. forduló
Női felnőtt bajnoki mérkőzés
Október 7., 16.00 – Balogh Imsi Sport Aréna

Hódmezővásárhelyi LKC – Gyömrő VSK 35-25 (21-11)

Játékvezetők: Dáné Rita, Komáromi Tünde Éva
Versenybírók: Miklós Melinda, Zsadányi Zsuzsanna

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Büntetőkkel győzött a Pécs

Büntetőkkel győzött a Pécs

A Pécsi MFC otthonába látogatott a Hódmezővásárhelyi FC. A játékvezető könnyű síppal...
Többszörösen is ünnepelt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Többszörösen is ünnepelt a...

Jó jelnek tekintik a vezetőség és a tagok, hogy 5 éve, éppen az Állatok Világnapján jegyezték...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel. 
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!
 
Tarolt a Veszprém
Tarolt a Veszprém Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére,
 
Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.