SportBajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

2017. november 26., vasárnap
 

A sikeres páros egyik tagja Haddad Sabrina. 11 éve táncol, számára a jövő is a tánc körül forog, a parketten és a tanári pályán egyaránt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 25-én, szombaton rendezték a Versenytánc U21 Latin Magyar Bajnokságot és a C osztályos Országos Bajnokságot Kiskunhalason.

 

Az U21 Latin Magyar Bajnokságban 21 páros lépett a parkettre. A magyar bajnoki címet Temesvári Bálint Máté és Haddad Sabrina (a pécsi iDanceStudio és a szentesi Szilver TSE vegyespárosa) szerezte meg.

A sikeres páros egyik  tagja, Haddad Sabrina hódmezővásárhelyi. 11 éve táncol, és ahogy a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a tánc az élete, most minden körülötte forog.

Mint mondta, később szeretne tánctanár lenni, gyerekekkel foglalkozni, és természetesen a világ éltáncosai közé tartozni.

2015-ben érettségizett a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetemre jár. Szintén 2015 óta a Testnevelési Egyetem Táncsport edzői OKJ-s képzésére jár, ez az utolsó éve.

 

 

Kiskunhalason az U21 Latin Magyar Bajnokságban Szőts Dániel-Egresi Melinda Beatrix, szintén a Szilver TSE versenyzői a dobogó második fokára állhattak, Szabó Ádám-Fábián Anna (Stúdió 2000 TSE - Szilver TSE vegyespárosa) pedig a döntő 6. helyén végzett.

 

Olvassa el ezt is!

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak...
Két mázsa adomány néhány óra alatt

Két mázsa adomány néhány óra alatt

Ismét kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A lakosság erősödő...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Panelből kertes házba
Panelből kertes házba Egyre nő azok száma, akik reggel madárcsicsergésre szeretnének ébredni. A héten már a 10. Csengettyű közi lakóval írták alá a csere- szerződést.
 
Az ágyból ugrasztották ki a betörőt
Az ágyból ugrasztották ki a betörőt 48 órán belül elfogták a hódmezővásárhelyi rendőrök azt a gyulai férfit, aki három kertvárosi lakóházba tört be egyetlen délelőtt. Videóval.
 
Országos kémiaverseny vásárhelyi sikerekkel
Országos kémiaverseny vásárhelyi sikerekkel  19. alkalommal rendezték a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában, a Hevesy György Kárpát-medencei kémiaversenyt.
 
Katolicizmus és kommunizmus között - Könyv Vásárhely egyháztörténetéről
Katolicizmus és kommunizmus között - Könyv Vásárhely egyháztörténetéről

A kommunizmus áldozatainak emléknapjához kapcsolódó programsorozatot az Emlékpontban február 20-án este könyvbemutatóval kezdődött. Képekkel.

 

 

 
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere Kovács István: Ez a kitüntetés nemcsak nekem, hanem a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar minden tagjának szól.
 
Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.