SportBajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

2017. november 26., vasárnap
 

A sikeres páros egyik tagja Haddad Sabrina. 11 éve táncol, számára a jövő is a tánc körül forog, a parketten és a tanári pályán egyaránt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 25-én, szombaton rendezték a Versenytánc U21 Latin Magyar Bajnokságot és a C osztályos Országos Bajnokságot Kiskunhalason.

 

Az U21 Latin Magyar Bajnokságban 21 páros lépett a parkettre. A magyar bajnoki címet Temesvári Bálint Máté és Haddad Sabrina (a pécsi iDanceStudio és a szentesi Szilver TSE vegyespárosa) szerezte meg.

A sikeres páros egyik  tagja, Haddad Sabrina hódmezővásárhelyi. 11 éve táncol, és ahogy a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a tánc az élete, most minden körülötte forog.

Mint mondta, később szeretne tánctanár lenni, gyerekekkel foglalkozni, és természetesen a világ éltáncosai közé tartozni.

2015-ben érettségizett a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetemre jár. Szintén 2015 óta a Testnevelési Egyetem Táncsport edzői OKJ-s képzésére jár, ez az utolsó éve.

 

 

Kiskunhalason az U21 Latin Magyar Bajnokságban Szőts Dániel-Egresi Melinda Beatrix, szintén a Szilver TSE versenyzői a dobogó második fokára állhattak, Szabó Ádám-Fábián Anna (Stúdió 2000 TSE - Szilver TSE vegyespárosa) pedig a döntő 6. helyén végzett.

 

Olvassa el ezt is!

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak...
Két mázsa adomány néhány óra alatt

Két mázsa adomány néhány óra alatt

Ismét kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A lakosság erősödő...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Erdéllyel ismerkedtek a Németh László diákjai
Erdéllyel ismerkedtek a Németh László diákjai Székelyföld szépsége, az erdélyi magyarok kedvessége, a helyi diákokkal kötött barátságok, a közösen átélt élmények tették felejthetetlenné ezt az öt napot.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.20.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.20.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az eredeti vásárhelyi Országzászló emléke
Az eredeti vásárhelyi Országzászló emléke 1934-ben, Pünkösdkor avatták fel a magyar egység eszméit hirdető országzászló emlékművet Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren.
 
Vereséggel búcsúzott a HLKC
Vereséggel búcsúzott a HLKC Az utolsó fordulóra került sor szombaton az NBI/B női felnőtt kézilabda bajnokságban, a HLKC a mezőny egyik meghatározó csapatát a Gödöt fogadta.
 
A szúnyogcsípésről még több
A szúnyogcsípésről még több

Nyárra menetrendszerűen megjelennek a vérszívó szúnyogok. A testesebb embereket és a várandós kismamákat kedvelik, ám a házikedvencekre halálos is lehet.

 
Üzenetet hordozó ünnep
Üzenetet hordozó ünnep Pünkösd üzenetet hordoz, az ember és a természet szeretetét, csupa olyat, amiben megkapaszkodhatunk, és amik által továbbléphetünk.
 
A bajnokság 13. helyén zárt a Kosársuli
A bajnokság 13. helyén zárt a Kosársuli Szinte végig vezetve szerezte meg a győzelmet a Győr otthonában a Vásárhelyi Kosársuli. A siker ezúttal egyben a 13. hely megszerzését is jelentette.