SportBajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

2017. november 26., vasárnap
 

A sikeres páros egyik tagja Haddad Sabrina. 11 éve táncol, számára a jövő is a tánc körül forog, a parketten és a tanári pályán egyaránt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 25-én, szombaton rendezték a Versenytánc U21 Latin Magyar Bajnokságot és a C osztályos Országos Bajnokságot Kiskunhalason.

 

Az U21 Latin Magyar Bajnokságban 21 páros lépett a parkettre. A magyar bajnoki címet Temesvári Bálint Máté és Haddad Sabrina (a pécsi iDanceStudio és a szentesi Szilver TSE vegyespárosa) szerezte meg.

A sikeres páros egyik  tagja, Haddad Sabrina hódmezővásárhelyi. 11 éve táncol, és ahogy a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a tánc az élete, most minden körülötte forog.

Mint mondta, később szeretne tánctanár lenni, gyerekekkel foglalkozni, és természetesen a világ éltáncosai közé tartozni.

2015-ben érettségizett a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetemre jár. Szintén 2015 óta a Testnevelési Egyetem Táncsport edzői OKJ-s képzésére jár, ez az utolsó éve.

 

 

Kiskunhalason az U21 Latin Magyar Bajnokságban Szőts Dániel-Egresi Melinda Beatrix, szintén a Szilver TSE versenyzői a dobogó második fokára állhattak, Szabó Ádám-Fábián Anna (Stúdió 2000 TSE - Szilver TSE vegyespárosa) pedig a döntő 6. helyén végzett.

 

Olvassa el ezt is!

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak...
Két mázsa adomány néhány óra alatt

Két mázsa adomány néhány óra alatt

Ismét kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A lakosság erősödő...
 

És ezt már olvasta?

Kell a megoldás az aszály ellen
Kell a megoldás az aszály ellen A felszín feletti vizekből jelenleg 80 ezer hektárt öntöznek az országban, miközben a meglévő csatornák 200 ezer hektár öntözését tennék lehetővé.
 
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban Félszáz alkotó egy híján száz, különféle technikával készült, gondolatiságukat és formanyelvüket közvetítő művét tekinthetik meg a látogatók
 
Augusztus 20-a Vásárhelyen
Augusztus 20-a Vásárhelyen Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes program.
 
Szeretem Vásárhelyt
Szeretem Vásárhelyt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették egy új egyesület megalakulását.
 
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A RakpartFeszt kísérőrendezvényeként öt nemzet ökölvívó tornáját rendezik.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.