SportBajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

2017. november 26., vasárnap
 

A sikeres páros egyik tagja Haddad Sabrina. 11 éve táncol, számára a jövő is a tánc körül forog, a parketten és a tanári pályán egyaránt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 25-én, szombaton rendezték a Versenytánc U21 Latin Magyar Bajnokságot és a C osztályos Országos Bajnokságot Kiskunhalason.

 

Az U21 Latin Magyar Bajnokságban 21 páros lépett a parkettre. A magyar bajnoki címet Temesvári Bálint Máté és Haddad Sabrina (a pécsi iDanceStudio és a szentesi Szilver TSE vegyespárosa) szerezte meg.

A sikeres páros egyik  tagja, Haddad Sabrina hódmezővásárhelyi. 11 éve táncol, és ahogy a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a tánc az élete, most minden körülötte forog.

Mint mondta, később szeretne tánctanár lenni, gyerekekkel foglalkozni, és természetesen a világ éltáncosai közé tartozni.

2015-ben érettségizett a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetemre jár. Szintén 2015 óta a Testnevelési Egyetem Táncsport edzői OKJ-s képzésére jár, ez az utolsó éve.

 

 

Kiskunhalason az U21 Latin Magyar Bajnokságban Szőts Dániel-Egresi Melinda Beatrix, szintén a Szilver TSE versenyzői a dobogó második fokára állhattak, Szabó Ádám-Fábián Anna (Stúdió 2000 TSE - Szilver TSE vegyespárosa) pedig a döntő 6. helyén végzett.

 

Olvassa el ezt is!

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak...
Két mázsa adomány néhány óra alatt

Két mázsa adomány néhány óra alatt

Ismét kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A lakosság erősödő...
 

És ezt már olvasta?

Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel.