SportBajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

2017. november 26., vasárnap
 

A sikeres páros egyik tagja Haddad Sabrina. 11 éve táncol, számára a jövő is a tánc körül forog, a parketten és a tanári pályán egyaránt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 25-én, szombaton rendezték a Versenytánc U21 Latin Magyar Bajnokságot és a C osztályos Országos Bajnokságot Kiskunhalason.

 

Az U21 Latin Magyar Bajnokságban 21 páros lépett a parkettre. A magyar bajnoki címet Temesvári Bálint Máté és Haddad Sabrina (a pécsi iDanceStudio és a szentesi Szilver TSE vegyespárosa) szerezte meg.

A sikeres páros egyik  tagja, Haddad Sabrina hódmezővásárhelyi. 11 éve táncol, és ahogy a Vásárhelyi Híreknek elmondta, a tánc az élete, most minden körülötte forog.

Mint mondta, később szeretne tánctanár lenni, gyerekekkel foglalkozni, és természetesen a világ éltáncosai közé tartozni.

2015-ben érettségizett a Bethlen Gábor Református Gimnáziumban, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetemre jár. Szintén 2015 óta a Testnevelési Egyetem Táncsport edzői OKJ-s képzésére jár, ez az utolsó éve.

 

 

Kiskunhalason az U21 Latin Magyar Bajnokságban Szőts Dániel-Egresi Melinda Beatrix, szintén a Szilver TSE versenyzői a dobogó második fokára állhattak, Szabó Ádám-Fábián Anna (Stúdió 2000 TSE - Szilver TSE vegyespárosa) pedig a döntő 6. helyén végzett.

 

Olvassa el ezt is!

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?

Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak...
Két mázsa adomány néhány óra alatt

Két mázsa adomány néhány óra alatt

Ismét kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A lakosság erősödő...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Alkoholszonda fújás harmadszor is
Alkoholszonda fújás harmadszor is December 10-én ismét közúti ellenőrzés volt Vásárhelynél. Az adatokból érezhető, hogy növekszik a közlekedésben résztvevők felelősségérzete.
 
Az Ige teológusáról az Emlékpontban
Az Ige teológusáról az Emlékpontban A hódmezővásárhelyi Emlékpontban december 12-én nyílt Ravasz László református püspök életét bemutató kiállítás. A megnyitó képeivel!
 
Lekapcsolták a vásárhelyi szatírt
Lekapcsolták a vásárhelyi szatírt A nő ellenállt, ezért a 25 éves férfi a földre lökte, majd elmenekült. A bűncselekmény következtében az asszony súlyos sérüléseket szenvedett. Videó az elfogásról!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.