SportAz Európa-bajnokságra készülve

2019. szeptember 24., kedd
 
Az Európa-bajnokságra készülve

Küzdelmes, de érmes helyezéseket eredményező hétvégéje volt a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub versenyzőjének és vezetőedzőjének. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A harcművészek, a budapesti Sasok SE és Zen Power Taekwon-do Klub által, szeptember 21-22-én rendezett nemzetközi ITF Taekwon-do versenyen a VIII. MightyFist Eagles Cup-on léptek küzdőtérre, a monori Városi Sportcsarnokban.

A versenyre 9 ország több mint 400 sportolója nevezett. A szomszédos országok mellett, Norvégiából, Franciaországból és Tadzsikisztánból is érkeztek sportolók.

Hasonlóan a 2018-ban rendezett versenyhez, idén is gyermek, kadet, junior és senior kategóriákban lehetett benevezni.

 

Az erős mezőnyben a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub vezetőedzője, az Algyői Sportkör színeiben induló Zsarkó Dániel Péter, felnőtt férfi -78 kategóriában, 6 győztes mérkőzés után, a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

 

A Boxing Gym Hódmezővásárhely kimagaslóan eredményes ökölvívója, az ITF Taekwon-do Klub fiatal versenyzője, Kovács Laura Fanni az ifjúsági lány -50 kg-os súlycsoportjában, a végsőkig kiélezett, döntő mérkőzésen maradt alul ukrán ellenfelével szemben és szerezte meg az ezüstérmet.

Felkészítők: Máté Zoltán, Lőkös Zoltán, Stricz Richárd.

 

A verseny kiváló felkészülési állomás volt, a közelgő ITF Taekwon-do Európa-bajnokságra, amit Bosznia-Hercegovinában, Szarajevóban rendeznek október 10. és 13-a között.


 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kutatók éjszakája a Mezőgazdasági Karon

Kutatók éjszakája a Mezőgazdasági Karon

Minden eddiginél több oktató, kutató és hallgató várja minden eddiginél több programmal az...
Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb...

Egy hétvégén két országos bajnokságon, tőrözésben és négypróbában...
 

És ezt már olvasta?

Újabb sikeres színházi előadás
Újabb sikeres színházi előadás Egy férfiklub hétköznapjaiba engedett bepillantást a Nő a tét című előadás legutóbb a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek Pazar zenei élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann közös koncertjére a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
 
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt-, valamint U20-as csapata vasárnap a Pápa otthonában lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjában. Egy győzelem, egy vereség.
 
Dobogós helyezések Budapesten
Dobogós helyezések Budapesten

Október 12-én a 12. Magyar Open Poomsae Bajnokságon a vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KHSE sportolói 5 dobogós helyezést ért el.

 
Súlyos testi sértés a vád
Súlyos testi sértés a vád Vádat emeltek egy tanár ellen, aki eltörte egy diákja kezét idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában.
 
Választott Hódmezővásárhely
Választott Hódmezővásárhely

13 478 szavazattal Dr. Márki-Zay Péter lett a polgármestere. Fölényes győzelmet arattak a Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltje.

 

 
Mindszenti sorozatbetörés elfogással
Mindszenti sorozatbetörés elfogással Nem kis riadalmat keltett a mindszenti és vásárhelyi facebookosok között az a hír, hogy 12 óra alatt 5 betörés volt. Igaz a betörő csak 4 órán ár örülhetett a zsákmánynak.