Kék hírekÁtrendezett egy újvárosi szórakozóhelyet

2017. október 10., kedd
 
Átrendezett egy újvárosi szórakozóhelyet

Egy fiatal nő úgy gondolta, mint a férfiak, erőből ő is meg tudja mutatni mennyire kemény lány a talpán. A kocsma tulajdonosa és a Rendőrség azonban nem díjazta.

 

 

 

 

 

 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság eljárást indított egy helybeli nővel szemben, aki a Hódmezővásárhelyen az Újváros egyik szórakozóhelyén garázdálkodott. A 20 éves nő néhány perc leforgása alatt több helyiségben tört-zúzott, végül a bejárat ablaküvegét is betörte.

 

Október 8-án hajnalban, az újvárosi szórakozóhelyen először a pulton lévő poharakat söpörte le. A randalírozást a söröző dohányzójában is folytatta, ahol padokat emelgetett és hamutálakat borított fel, valamint egy férfit szidalmazott. Végül egy hamutállal a helyiség bejárati ablaküvegét betörte.

A bejelentést követően a járőrök a 20 éves nőt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Olvassa el ezt is!

Új szobrot avatnak az Andrássy úton

Új szobrot avatnak az Andrássy úton

A mecénás ismét Kenéz Heka Etelka, a királyszobor Lantos Györgyi csongrádi szobrászművész...
Ragyogó hajrá, fölényes győzelem

Ragyogó hajrá, fölényes győzelem

Nagyarányú, 51 pontos sikerrel lépett tovább a Hepp Ferenc Emlékkupában az NBII-es Békéscsaba...

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nem hozott szerencsét a hazai pálya
Nem hozott szerencsét a hazai pálya A Kosársuli elleni összecsapás második félidejében megrázták magukat a sötét mezesek, és utána már nem engedték ki kezükből a meccset.
 
Idegenben lép pályára a HLKC
Idegenben lép pályára a HLKC Nem szabad hagyni, hogy akárcsak egy percre is vérszemet kapjon a Gyömrő, már a meccs elején dominálni kell, ehhez fegyelmezett és koncentrált játékra lesz szükség.
 
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét A Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége a vasárnapi időközi polgármester-választáson.
 
Rendhagyó történelemóra az 50-es évek rémségeiről
Rendhagyó történelemóra az 50-es évek rémségeiről A vásárhelyi kulákvilág bemutatásakor helytörténeti jelentőségű a Tárkány Szűcs és a székkutasi Füvesi család tagjainak tragikus története.  Képekkel.
 
Még várat magára a szakképzés reformjának pozitív hatása
Még várat magára a szakképzés reformjának pozitív hatása A Hódmezővásárhelyen működő vállalkozások fejlődéséhez jól képzett és megfelelő számú munkavállalóra van szükség. Közben lanyhul a szakmaszerzési készség.
 
Erős csapat érkezik Vásárhelyre
Erős csapat érkezik Vásárhelyre Több szempontból is érdekesnek ígérkezik a hazai Kosársuli mérkőzés. Például a vendég Veszprém kötelékében egy vásárhelyi kosaras is pattogtat. Interjú.
 
Súlyosbították a szándékosan karambolózó vásárhelyi férfi büntetését
Súlyosbították a szándékosan karambolózó vásárhelyi férfi büntetését Az ütközés akár halálos következménnyel járhatott volna, ami a vétlen autós lélekjelenléte és ütközést elhárító manővere következtében maradt el.