Kék hírekÁtrendezett egy újvárosi szórakozóhelyet

2017. október 10., kedd
 
Átrendezett egy újvárosi szórakozóhelyet

Egy fiatal nő úgy gondolta, mint a férfiak, erőből ő is meg tudja mutatni mennyire kemény lány a talpán. A kocsma tulajdonosa és a Rendőrség azonban nem díjazta.

 

 

 

 

 

 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság eljárást indított egy helybeli nővel szemben, aki a Hódmezővásárhelyen az Újváros egyik szórakozóhelyén garázdálkodott. A 20 éves nő néhány perc leforgása alatt több helyiségben tört-zúzott, végül a bejárat ablaküvegét is betörte.

 

Október 8-án hajnalban, az újvárosi szórakozóhelyen először a pulton lévő poharakat söpörte le. A randalírozást a söröző dohányzójában is folytatta, ahol padokat emelgetett és hamutálakat borított fel, valamint egy férfit szidalmazott. Végül egy hamutállal a helyiség bejárati ablaküvegét betörte.

A bejelentést követően a járőrök a 20 éves nőt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Olvassa el ezt is!

Új szobrot avatnak az Andrássy úton

Új szobrot avatnak az Andrássy úton

A mecénás ismét Kenéz Heka Etelka, a királyszobor Lantos Györgyi csongrádi szobrászművész...
Ragyogó hajrá, fölényes győzelem

Ragyogó hajrá, fölényes győzelem

Nagyarányú, 51 pontos sikerrel lépett tovább a Hepp Ferenc Emlékkupában az NBII-es Békéscsaba...

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel. 
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!
 
Tarolt a Veszprém
Tarolt a Veszprém Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére,
 
Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.