Kék hírekÁtrendezett egy újvárosi szórakozóhelyet

2017. október 10., kedd
 
Átrendezett egy újvárosi szórakozóhelyet

Egy fiatal nő úgy gondolta, mint a férfiak, erőből ő is meg tudja mutatni mennyire kemény lány a talpán. A kocsma tulajdonosa és a Rendőrség azonban nem díjazta.

 

 

 

 

 

 

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság eljárást indított egy helybeli nővel szemben, aki a Hódmezővásárhelyen az Újváros egyik szórakozóhelyén garázdálkodott. A 20 éves nő néhány perc leforgása alatt több helyiségben tört-zúzott, végül a bejárat ablaküvegét is betörte.

 

Október 8-án hajnalban, az újvárosi szórakozóhelyen először a pulton lévő poharakat söpörte le. A randalírozást a söröző dohányzójában is folytatta, ahol padokat emelgetett és hamutálakat borított fel, valamint egy férfit szidalmazott. Végül egy hamutállal a helyiség bejárati ablaküvegét betörte.

A bejelentést követően a járőrök a 20 éves nőt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Olvassa el ezt is!

Új szobrot avatnak az Andrássy úton

Új szobrot avatnak az Andrássy úton

A mecénás ismét Kenéz Heka Etelka, a királyszobor Lantos Györgyi csongrádi szobrászművész...
Ragyogó hajrá, fölényes győzelem

Ragyogó hajrá, fölényes győzelem

Nagyarányú, 51 pontos sikerrel lépett tovább a Hepp Ferenc Emlékkupában az NBII-es Békéscsaba...

 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.
 
Húsz éves a Kerámia Szimpózium
Húsz éves a Kerámia Szimpózium December 14-én nyílik és jövő év január 28-ig tekinthető meg a XX. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium ’Jubileum’ című beszámoló kiállítása.
 
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban December 10-én kigyulladt egy szárítógép, amit a város hivatásos egységei eloltottak. Két típusnál előfordul az öngyulladás. Önnek milyen van?
 
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.