Kék hírekA vágy motoron érkezett

2017. október 26., csütörtök
 
A vágy motoron érkezett

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mindszenti férfival szemben, aki idén júniusban három nő előtt is szeméremsértő módon mutogatta magát Hódmezővásárhelyen.

 

 

(Képünk illusztráció)

 


A vádirat szerint a férfi idén június 13-án kora délután egy hódmezővásárhelyi tanyabejáróban tartózkodva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó sértettet, aki előtt a nadrágját bokáig letolta, a pólóját felhúzta és önkielégítést végzett.

 

Ezt követően mintegy 10 nap múlva éjjel, Hódmezővásárhelyen a vádlott  ismét motorkerékpárral közlekedett. Egy bicikliző nő mellé hajtott és a motoron ülve nadrágjába a nemi vágyának kielégítése céljából benyúlt. A vádlott mindeközben a sértett felé irányuló kijelentéseket is tett. A vádirat szerint a vádlott másnap éjjel Hódmezővásárhelyen ugyanazt a sértettet meglátva cselekményét megismételte, majd harmadnap éjjel ismételten követte motorjával a kerékpározó sértettet és a vádbeli cselekményét újra elkövette.

 

A vádirat szerint a férfi még egy hódmezővásárhelyi nőt követett július 22-én és 24-én éjjel. Mindkét alkalommal a kerékpárral közlekedő sértett közelébe hajtott,  motorozás közben önkielégítést végzett és közben végig beszélt a nőhöz.

A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

 
 
Forrás: Csongrád Megyei Főügyészség
VH
 

Olvassa el ezt is!

Használt sínek a tram trainhez

Használt sínek a tram trainhez

A felszedett, úgynevezett vissznyereményi sínek alkalmasak arra, hogy rajtuk 100 kilométeres sebességgel haladjanak a...
Vásárhelyen kezdődött a katonanő sportkarrierje

Vásárhelyen kezdődött a katonanő...

Buttás Viktória főtörzsőrmester kiváló sporteredményeinek köszönhetően elismerést vehetett át...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!
 
Új turisztika stratégia jövőre
Új turisztika stratégia jövőre Vásárhely is benne lesz a tavaszig a kormány elé kerülő egészségturisztikai stratégiában. Perspektivikus jövőképet akarnak teremteni az ágazat számára.