Kék hírekA vágy motoron érkezett

2017. október 26., csütörtök
 
A vágy motoron érkezett

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mindszenti férfival szemben, aki idén júniusban három nő előtt is szeméremsértő módon mutogatta magát Hódmezővásárhelyen.

 

 

(Képünk illusztráció)

 


A vádirat szerint a férfi idén június 13-án kora délután egy hódmezővásárhelyi tanyabejáróban tartózkodva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó sértettet, aki előtt a nadrágját bokáig letolta, a pólóját felhúzta és önkielégítést végzett.

 

Ezt követően mintegy 10 nap múlva éjjel, Hódmezővásárhelyen a vádlott  ismét motorkerékpárral közlekedett. Egy bicikliző nő mellé hajtott és a motoron ülve nadrágjába a nemi vágyának kielégítése céljából benyúlt. A vádlott mindeközben a sértett felé irányuló kijelentéseket is tett. A vádirat szerint a vádlott másnap éjjel Hódmezővásárhelyen ugyanazt a sértettet meglátva cselekményét megismételte, majd harmadnap éjjel ismételten követte motorjával a kerékpározó sértettet és a vádbeli cselekményét újra elkövette.

 

A vádirat szerint a férfi még egy hódmezővásárhelyi nőt követett július 22-én és 24-én éjjel. Mindkét alkalommal a kerékpárral közlekedő sértett közelébe hajtott,  motorozás közben önkielégítést végzett és közben végig beszélt a nőhöz.

A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

 
 
Forrás: Csongrád Megyei Főügyészség
VH
 

Olvassa el ezt is!

Használt sínek a tram trainhez

Használt sínek a tram trainhez

A felszedett, úgynevezett vissznyereményi sínek alkalmasak arra, hogy rajtuk 100 kilométeres sebességgel haladjanak a...
Vásárhelyen kezdődött a katonanő sportkarrierje

Vásárhelyen kezdődött a katonanő...

Buttás Viktória főtörzsőrmester kiváló sporteredményeinek köszönhetően elismerést vehetett át...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban
Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban A magyarországi németek kitelepítésének 72. évfordulóján a Gregus Máté Szakközépiskola végzős diákjainak tartottak rendhagyó történelemórát. Képekkel.
 
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.