Kék hírekA sofőrrel volt a gondviselés

2017. november 15., szerda
 
A sofőrrel volt a gondviselés

Körülbelül 8-10 méteres zuhanás után kerekeire érkezett le egy  magyar rendszámú kamion, amelyik kedden este lesodródott az úttestről az algyői Tisza-hídról.

 

 

 

Fotók: MTI

 

 


A jármű körülbelül 10 méterre landolt a Tiszától és nemcsak hogy nem borult fel, de vezetője könnyű sérülésekkel megúszta.

A szegedi hivatásos tűzoltókat, közöttük a vegyi konténer egységét riasztotta a Katasztrófavédelem  főügyelete - mondta Molnár Krisztina szóvivő a Vásárhelyi Híreknek.

Az egységek áramtalanították a járművet, majd megkezdték a műszaki mentést. Teljes útlezárás mellett több száz liter üzemanyagot fejtettek át a sérült vontató tankjából.

Az ártérhez tartozó terület egy része üzemanyaggal szennyeződött, mentesítését az ügyben illetékes szerv végzi el. A katasztrófavédelem vízügyi hatósága további vizsgálatokat folytat a baleset helyszínén.

 

Olvassa el ezt is!

Az örömmel vállalt rabszolgaság

Az örömmel vállalt rabszolgaság

Lázár János szerint rabszolgamunkát végeznek a nyugatra vándorolt magyarok, köztük több...
Ilyen lesz a kibővített Bethlen Gimnázium

Ilyen lesz a kibővített Bethlen Gimnázium

Igaz még egy kissé messze van 2018 ősze, amikor elkezdődnének a munkálatok, de már megismerhetők - a túlzás...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.