SportA rájuk kimért feladatot hibátlanul teljesítették

2017. december 4., hétfő
 

Nagyszerűen kezdődött a hódmezővásárhelyi Csomorkány Vívó Se. számára az év utolsó hónapja vagy mondhatni úgy is, hogy igen eredményes évet zárnak.

 

 

 

 

 

A gyermek korosztályban ketten is dobogóra álltak a lányoknál Molnár Réka 2., míg a fiúk versenyében Gémes Ádám a 3. helyen végzett. Az U15-ös versenyben Wolf Eszter a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Magyary Ágnes vezetőedző szerint óriási dicséret illeti mind a három versenyzőt, hiszen a „rájuk kimért” feladatot hibátlanul teljesítették.

Wolf Eszter zsinórban negyedszer nyeri a korosztálya, vagy az idősebbek versenyét. A mentális terhet legyőzni nehezebb, mint a fizikait, hiszen mindenki őt szeretné megverni. Tudatosan készülnek ellene, ezért Esztinek nem szabad hibáznia. Bár még újonc korosztályú, azonban nem titkolt célunk a technikai felkészülés mellett, már készülünk a kadet korban elengedhetetlen mentális képesség erősítésével- mondta Magyarí Ágnes.

 

A vezetőedző szerint Gémes Ádám is a reménység keret utánpótlás válogatott tagja. „Célunk, korosztályában a dobogó megtartása. Ez ebben az évben már úgy tűnik sikerült. Molnár Réka a hétvégi versenyen végre leküzdve önmagát, utat nyitott a benne lévő tudásnak. Megtört a jég – mondanánk hétköznapi nyelven. Csodálatos, magabiztos vívással lett 2. helyezett. - összegezte a vívók eredményét Magyary Ágnes.

 

További vásárhelyi eredmények:

 

Gyermek lány tőr

  2. Molnár Réka

  8. Papp Jázmin

11. Hudák Anna

 

Gyermek ffi tőr

  3. Gémes Ádám

11. Juhos Benedek

30. Sós Levente

 

Serdülő női tőr

  1. Wolf Eszter

 

Serdülő férfi tőr

22. Papp Medárd

25. Miskolczi Miklós

 

 

Olvassa el ezt is!

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Három negyeden keresztül partiban volt a Békés elleni idegenbeli mérkőzésen a Vásárhelyi...
Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a polgármester választás dátumát

Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a...

A választás egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Szavazhat...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere Kovács István: Ez a kitüntetés nemcsak nekem, hanem a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar minden tagjának szól.
 
Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.
 
Hét éve hunyt el Olasz Sándor
Hét éve hunyt el Olasz Sándor 2011. február 21-én  meghalt Olasz Sándor, irodalomtörténész, kritikus, a Tiszatáj folyóirat főszerkesztője. A Hódmezővásárhelyen született tudós 2010-ben Pro Urbe kitüntetést kapott.
 
Égető Eszter találkozása mai diákokkal
Égető Eszter találkozása mai diákokkal Németh László Hódmezővásárhelyen töltött időszakára és a vásárhelyi élményeit is megjelenítő Égető Eszter című regényéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa A látogatás időzítése talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk. Már  minden megyei lap kormányközeli vállalkozók kezébe került.
 
Lassabban terjed az influenza
Lassabban terjed az influenza A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25%-a, 9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki. A 3-5 évesek körében volt a legmagasabb.