SportA rájuk kimért feladatot hibátlanul teljesítették

2017. december 4., hétfő
 

Nagyszerűen kezdődött a hódmezővásárhelyi Csomorkány Vívó Se. számára az év utolsó hónapja vagy mondhatni úgy is, hogy igen eredményes évet zárnak.

 

 

 

 

 

A gyermek korosztályban ketten is dobogóra álltak a lányoknál Molnár Réka 2., míg a fiúk versenyében Gémes Ádám a 3. helyen végzett. Az U15-ös versenyben Wolf Eszter a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Magyary Ágnes vezetőedző szerint óriási dicséret illeti mind a három versenyzőt, hiszen a „rájuk kimért” feladatot hibátlanul teljesítették.

Wolf Eszter zsinórban negyedszer nyeri a korosztálya, vagy az idősebbek versenyét. A mentális terhet legyőzni nehezebb, mint a fizikait, hiszen mindenki őt szeretné megverni. Tudatosan készülnek ellene, ezért Esztinek nem szabad hibáznia. Bár még újonc korosztályú, azonban nem titkolt célunk a technikai felkészülés mellett, már készülünk a kadet korban elengedhetetlen mentális képesség erősítésével- mondta Magyarí Ágnes.

 

A vezetőedző szerint Gémes Ádám is a reménység keret utánpótlás válogatott tagja. „Célunk, korosztályában a dobogó megtartása. Ez ebben az évben már úgy tűnik sikerült. Molnár Réka a hétvégi versenyen végre leküzdve önmagát, utat nyitott a benne lévő tudásnak. Megtört a jég – mondanánk hétköznapi nyelven. Csodálatos, magabiztos vívással lett 2. helyezett. - összegezte a vívók eredményét Magyary Ágnes.

 

További vásárhelyi eredmények:

 

Gyermek lány tőr

  2. Molnár Réka

  8. Papp Jázmin

11. Hudák Anna

 

Gyermek ffi tőr

  3. Gémes Ádám

11. Juhos Benedek

30. Sós Levente

 

Serdülő női tőr

  1. Wolf Eszter

 

Serdülő férfi tőr

22. Papp Medárd

25. Miskolczi Miklós

 

 

Olvassa el ezt is!

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Három negyeden keresztül partiban volt a Békés elleni idegenbeli mérkőzésen a Vásárhelyi...
Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a polgármester választás dátumát

Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a...

A választás egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Szavazhat...
 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.