SportA rájuk kimért feladatot hibátlanul teljesítették

2017. december 4., hétfő
 

Nagyszerűen kezdődött a hódmezővásárhelyi Csomorkány Vívó Se. számára az év utolsó hónapja vagy mondhatni úgy is, hogy igen eredményes évet zárnak.

 

 

 

 

 

A gyermek korosztályban ketten is dobogóra álltak a lányoknál Molnár Réka 2., míg a fiúk versenyében Gémes Ádám a 3. helyen végzett. Az U15-ös versenyben Wolf Eszter a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Magyary Ágnes vezetőedző szerint óriási dicséret illeti mind a három versenyzőt, hiszen a „rájuk kimért” feladatot hibátlanul teljesítették.

Wolf Eszter zsinórban negyedszer nyeri a korosztálya, vagy az idősebbek versenyét. A mentális terhet legyőzni nehezebb, mint a fizikait, hiszen mindenki őt szeretné megverni. Tudatosan készülnek ellene, ezért Esztinek nem szabad hibáznia. Bár még újonc korosztályú, azonban nem titkolt célunk a technikai felkészülés mellett, már készülünk a kadet korban elengedhetetlen mentális képesség erősítésével- mondta Magyarí Ágnes.

 

A vezetőedző szerint Gémes Ádám is a reménység keret utánpótlás válogatott tagja. „Célunk, korosztályában a dobogó megtartása. Ez ebben az évben már úgy tűnik sikerült. Molnár Réka a hétvégi versenyen végre leküzdve önmagát, utat nyitott a benne lévő tudásnak. Megtört a jég – mondanánk hétköznapi nyelven. Csodálatos, magabiztos vívással lett 2. helyezett. - összegezte a vívók eredményét Magyary Ágnes.

 

További vásárhelyi eredmények:

 

Gyermek lány tőr

  2. Molnár Réka

  8. Papp Jázmin

11. Hudák Anna

 

Gyermek ffi tőr

  3. Gémes Ádám

11. Juhos Benedek

30. Sós Levente

 

Serdülő női tőr

  1. Wolf Eszter

 

Serdülő férfi tőr

22. Papp Medárd

25. Miskolczi Miklós

 

 

Olvassa el ezt is!

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Három negyeden keresztül partiban volt a Békés elleni idegenbeli mérkőzésen a Vásárhelyi...
Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a polgármester választás dátumát

Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a...

A választás egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Szavazhat...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Családtagjait lopta meg
Családtagjait lopta meg Százezer forintot lopott el a 15 éves vásárhelyi fiú. A Rendőrség vádemelést javasol a fiatallal szemben. Az nem derül ki mire kellett neki a pénz.
 
Gyermeknapi programok a BFMK előtt
Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várják a családokat május 27-én, vasárnap. Trambulin, ugrálóvár, arcfestés és még sokminden más.

 
A vásárhelyi zsidóság Első Világháborús részvétele
A vásárhelyi zsidóság Első Világháborús részvétele Hiánypótló kiállítás nyílik az Emlékpontban. A 'Nagy Háború vásárhelyi izraelita hősei' beszédes című tárlat a téma kutatóinak látványos eredménye. Képekkel.
 
Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen
Nemzetek közötti bokszgála Vásárhelyen A dinamikusan fejlődő, már számos szép eredményt maga mögött tudó sportegyesület, egy a sportéletben jelentős hazai és nemzetközi esemény megrendezésére készül.
 
Éremgyűjtés Ausztriában
Éremgyűjtés Ausztriában 8 ország, több mint 200 - köztük a Máté Taekwondo & Hapkido KHSE - versenyzője nevezett be a valamennyi kategóriában meghirdetett versenybe.
 
Mentők Napja Vásárhelyen is
Mentők Napja Vásárhelyen is Május 10-én ünnepelte az Országos Mentőszolgálat a 70. születésnapját. Jelentősen nőtt a mentőorvosok átlagkeresete.
 
Erdéllyel ismerkedtek a Németh László diákjai
Erdéllyel ismerkedtek a Németh László diákjai Székelyföld szépsége, az erdélyi magyarok kedvessége, a helyi diákokkal kötött barátságok, a közösen átélt élmények tették felejthetetlenné ezt az öt napot.