SportA rájuk kimért feladatot hibátlanul teljesítették

2017. december 4., hétfő
 

Nagyszerűen kezdődött a hódmezővásárhelyi Csomorkány Vívó Se. számára az év utolsó hónapja vagy mondhatni úgy is, hogy igen eredményes évet zárnak.

 

 

 

 

 

A gyermek korosztályban ketten is dobogóra álltak a lányoknál Molnár Réka 2., míg a fiúk versenyében Gémes Ádám a 3. helyen végzett. Az U15-ös versenyben Wolf Eszter a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Magyary Ágnes vezetőedző szerint óriási dicséret illeti mind a három versenyzőt, hiszen a „rájuk kimért” feladatot hibátlanul teljesítették.

Wolf Eszter zsinórban negyedszer nyeri a korosztálya, vagy az idősebbek versenyét. A mentális terhet legyőzni nehezebb, mint a fizikait, hiszen mindenki őt szeretné megverni. Tudatosan készülnek ellene, ezért Esztinek nem szabad hibáznia. Bár még újonc korosztályú, azonban nem titkolt célunk a technikai felkészülés mellett, már készülünk a kadet korban elengedhetetlen mentális képesség erősítésével- mondta Magyarí Ágnes.

 

A vezetőedző szerint Gémes Ádám is a reménység keret utánpótlás válogatott tagja. „Célunk, korosztályában a dobogó megtartása. Ez ebben az évben már úgy tűnik sikerült. Molnár Réka a hétvégi versenyen végre leküzdve önmagát, utat nyitott a benne lévő tudásnak. Megtört a jég – mondanánk hétköznapi nyelven. Csodálatos, magabiztos vívással lett 2. helyezett. - összegezte a vívók eredményét Magyary Ágnes.

 

További vásárhelyi eredmények:

 

Gyermek lány tőr

  2. Molnár Réka

  8. Papp Jázmin

11. Hudák Anna

 

Gyermek ffi tőr

  3. Gémes Ádám

11. Juhos Benedek

30. Sós Levente

 

Serdülő női tőr

  1. Wolf Eszter

 

Serdülő férfi tőr

22. Papp Medárd

25. Miskolczi Miklós

 

 

Olvassa el ezt is!

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Három negyeden keresztül partiban volt a Békés elleni idegenbeli mérkőzésen a Vásárhelyi...
Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a polgármester választás dátumát

Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a...

A választás egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Szavazhat...
 

És ezt már olvasta?

Kell a megoldás az aszály ellen
Kell a megoldás az aszály ellen A felszín feletti vizekből jelenleg 80 ezer hektárt öntöznek az országban, miközben a meglévő csatornák 200 ezer hektár öntözését tennék lehetővé.
 
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban Félszáz alkotó egy híján száz, különféle technikával készült, gondolatiságukat és formanyelvüket közvetítő művét tekinthetik meg a látogatók
 
Augusztus 20-a Vásárhelyen
Augusztus 20-a Vásárhelyen Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes program.
 
Szeretem Vásárhelyt
Szeretem Vásárhelyt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették egy új egyesület megalakulását.
 
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A RakpartFeszt kísérőrendezvényeként öt nemzet ökölvívó tornáját rendezik.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.