SportA rájuk kimért feladatot hibátlanul teljesítették

2017. december 4., hétfő
 

Nagyszerűen kezdődött a hódmezővásárhelyi Csomorkány Vívó Se. számára az év utolsó hónapja vagy mondhatni úgy is, hogy igen eredményes évet zárnak.

 

 

 

 

 

A gyermek korosztályban ketten is dobogóra álltak a lányoknál Molnár Réka 2., míg a fiúk versenyében Gémes Ádám a 3. helyen végzett. Az U15-ös versenyben Wolf Eszter a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Magyary Ágnes vezetőedző szerint óriási dicséret illeti mind a három versenyzőt, hiszen a „rájuk kimért” feladatot hibátlanul teljesítették.

Wolf Eszter zsinórban negyedszer nyeri a korosztálya, vagy az idősebbek versenyét. A mentális terhet legyőzni nehezebb, mint a fizikait, hiszen mindenki őt szeretné megverni. Tudatosan készülnek ellene, ezért Esztinek nem szabad hibáznia. Bár még újonc korosztályú, azonban nem titkolt célunk a technikai felkészülés mellett, már készülünk a kadet korban elengedhetetlen mentális képesség erősítésével- mondta Magyarí Ágnes.

 

A vezetőedző szerint Gémes Ádám is a reménység keret utánpótlás válogatott tagja. „Célunk, korosztályában a dobogó megtartása. Ez ebben az évben már úgy tűnik sikerült. Molnár Réka a hétvégi versenyen végre leküzdve önmagát, utat nyitott a benne lévő tudásnak. Megtört a jég – mondanánk hétköznapi nyelven. Csodálatos, magabiztos vívással lett 2. helyezett. - összegezte a vívók eredményét Magyary Ágnes.

 

További vásárhelyi eredmények:

 

Gyermek lány tőr

  2. Molnár Réka

  8. Papp Jázmin

11. Hudák Anna

 

Gyermek ffi tőr

  3. Gémes Ádám

11. Juhos Benedek

30. Sós Levente

 

Serdülő női tőr

  1. Wolf Eszter

 

Serdülő férfi tőr

22. Papp Medárd

25. Miskolczi Miklós

 

 

Olvassa el ezt is!

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Nehezen összeálló védekezéssel nehéz nyerni

Három negyeden keresztül partiban volt a Békés elleni idegenbeli mérkőzésen a Vásárhelyi...
Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a polgármester választás dátumát

Kitűzte a Helyi Választási Bizottság a...

A választás egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Szavazhat...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Alkoholszonda fújás harmadszor is
Alkoholszonda fújás harmadszor is December 10-én ismét közúti ellenőrzés volt Vásárhelynél. Az adatokból érezhető, hogy növekszik a közlekedésben résztvevők felelősségérzete.
 
Az Ige teológusáról az Emlékpontban
Az Ige teológusáról az Emlékpontban A hódmezővásárhelyi Emlékpontban december 12-én nyílt Ravasz László református püspök életét bemutató kiállítás. A megnyitó képeivel!
 
Lekapcsolták a vásárhelyi szatírt
Lekapcsolták a vásárhelyi szatírt A nő ellenállt, ezért a 25 éves férfi a földre lökte, majd elmenekült. A bűncselekmény következtében az asszony súlyos sérüléseket szenvedett. Videó az elfogásról!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.