SportA lendület még várat magára

2017. szeptember 3., vasárnap
 
A lendület még várat magára

Nem alakul jól a HFC eddigi szezonja, a múlt héten Mórahalomtól kaptak ki, szeptember 2-án pedig a hazai pálya egy döntetlenre volt elég.

 

 

 

 

 

 

Az előző fordulóban második Csongrád megyei rangadóját vívta az NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC. A mórahalmi túra, azonban távolról sem a tervek szerint alakult a kék-sárgák számára. Egy gyorsan bekapott gól pecsételte meg a csapat sorsát, végül pedig a hazaiak sima győzelmet arattak.

„Már a mérkőzés elején gyorsan gólt kaptunk, ahogy a Makó ellen is. Nekünk ez szokatlan helyzet, mivel a tavalyi szezon során erre nem igazán volt példa. A gól után sikerült egy-két lehetőséget kialakítanunk, ezeket viszont nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben megpróbáltunk legalább kiegyenlíteni, de a Mórahalom szervezetten védekezett, ezért komolyabb helyzetig sem jutottunk. Sajnos a meccs végére teljesen szétestünk.” – foglalta össze a találkozót Pataki Zsolt.

 

A kék-sárgák szeptember 2-án az FC Dabast fogadták hazai pályán, ahol a 90 perc alatt nem sikerült egyértelmű döntést hozni a pontok sorsát illetően.

Gól nélkül telt el az első játékrészt a Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas összecsapáson. Helyzetek ugyan akadtak, elsősorban a hazaiak előtt, ám a gól egyik csapat számára sem jött össze. 0-0-val jöhetett a fordulás.

A második játékrészben a vásárhelyi Faggyas Milán szerezte meg harmadik bajnoki gólját. A hazaiak azonban nem örülhettek sokáig. Percekkel később, egy védelmi hibát követően a dabasiak egyenlítettek. Ez lett a végeredmény is.

 

A vásárhelyiekre a következő fordulóban egy még nehezebb erőpróba vár. A még mindig veretlen szegedi SZEOL SC-vel kell farkasszemet nézniük Mezei Olivéréknek.

 
 
Forrás: hfc1912
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tiszteletre méltó elszántság

Tiszteletre méltó elszántság

Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a vásárhelyi kislánynak sikerül-e elutaznia egy olyan...
Hogy lesz a kevésből sok -  varázslat nélkül

Hogy lesz a kevésből sok - varázslat...

Kis túlzással még dühöng a nyár, de már is van néhány dühöngő becsapott...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.