SportA lendület még várat magára

2017. szeptember 3., vasárnap
 
A lendület még várat magára

Nem alakul jól a HFC eddigi szezonja, a múlt héten Mórahalomtól kaptak ki, szeptember 2-án pedig a hazai pálya egy döntetlenre volt elég.

 

 

 

 

 

 

Az előző fordulóban második Csongrád megyei rangadóját vívta az NB III-ban szereplő Hódmezővásárhelyi FC. A mórahalmi túra, azonban távolról sem a tervek szerint alakult a kék-sárgák számára. Egy gyorsan bekapott gól pecsételte meg a csapat sorsát, végül pedig a hazaiak sima győzelmet arattak.

„Már a mérkőzés elején gyorsan gólt kaptunk, ahogy a Makó ellen is. Nekünk ez szokatlan helyzet, mivel a tavalyi szezon során erre nem igazán volt példa. A gól után sikerült egy-két lehetőséget kialakítanunk, ezeket viszont nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben megpróbáltunk legalább kiegyenlíteni, de a Mórahalom szervezetten védekezett, ezért komolyabb helyzetig sem jutottunk. Sajnos a meccs végére teljesen szétestünk.” – foglalta össze a találkozót Pataki Zsolt.

 

A kék-sárgák szeptember 2-án az FC Dabast fogadták hazai pályán, ahol a 90 perc alatt nem sikerült egyértelmű döntést hozni a pontok sorsát illetően.

Gól nélkül telt el az első játékrészt a Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas összecsapáson. Helyzetek ugyan akadtak, elsősorban a hazaiak előtt, ám a gól egyik csapat számára sem jött össze. 0-0-val jöhetett a fordulás.

A második játékrészben a vásárhelyi Faggyas Milán szerezte meg harmadik bajnoki gólját. A hazaiak azonban nem örülhettek sokáig. Percekkel később, egy védelmi hibát követően a dabasiak egyenlítettek. Ez lett a végeredmény is.

 

A vásárhelyiekre a következő fordulóban egy még nehezebb erőpróba vár. A még mindig veretlen szegedi SZEOL SC-vel kell farkasszemet nézniük Mezei Olivéréknek.

 
 
Forrás: hfc1912
VH
 

Olvassa el ezt is!

Tiszteletre méltó elszántság

Tiszteletre méltó elszántság

Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a vásárhelyi kislánynak sikerül-e elutaznia egy olyan...
Hogy lesz a kevésből sok -  varázslat nélkül

Hogy lesz a kevésből sok - varázslat...

Kis túlzással még dühöng a nyár, de már is van néhány dühöngő becsapott...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.