KözéletA Hód Úszó SE aranyoskái

2012. február 20., hétfő
 
A Hód Úszó SE aranyoskái

Ők harmincan vannak. Lehetne persze becézni az ezüst-, és a bronzérmeseket is, mert ők pedig harmincketten vannak. Vagyis a vásárhelyiek taroltak a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhely sikersportja egyértelműen az úszás. Évtizedek óta nagyszerű eredmények szegélyezik a város úszósportjának útját. A Gyarmati Dezső Sportuszoda pedig egyértelműen a fiatal úszógeneráció fellegvára lett. Valószínű ez a tudat, na és persze a jó felkészülés eredményeként a Hód Úszó Sportegyesület az idei hagyományos Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyén a 25 induló csapat közül összesítésben az első helyen végzett. Második a Szegedi Úszó Egylet, míg harmadik a Kőbánya Sport Club lett.

A február 18-19-én, szombaton és vasárnap zajlott rendezvényre 300-nál több versenyző nevezett. Több mint 900 rajt volt 9 korosztályra bontva.  Az idei versenyre a nagy havazás miatt, több ország csapata lemondta a részvételt. Így idén csak Románia két városából, Temesvárból és Pitestiből érkeztek úszók. Ez utóbbi város csapata egyébként az összes helyezéseik alapján a negyedik lett.

A Hód Úszó SE 56 versenyzővel vett részt és a kétnapos viadal végén 30 arany-, 18 ezüst- és 14 bronzéremmel öregbítették Hódmezővásárhely úszósportjának hírnevét.

 
 
VH információ
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Cigányok kiirtásával fenyegetőzött - bíróság elé került
Cigányok kiirtásával fenyegetőzött - bíróság elé került Azt hiszitek, nektek mindent szabad? - A gyerekek földhözvágásával fenyegetőzött a hódmezővásárhelyi férfi.
 
Baleset érte a székkutasi iskolabuszt
Baleset érte a székkutasi iskolabuszt A székkutasi önkormányzat gyerekeket szállító kisbuszába fékezés nélkül rohant bele a járműbe, amikor a busz egy nagycsalád 8 gyermekéért ment.
 
Igényes szórakozás, szellemi épülés ismét
Igényes szórakozás, szellemi épülés ismét Dr. Cserjés Katalin: az Art Pagony tevékenységét szabadfoglalkozásnak tekintik, nem tudományosan, hanem tudományos mércével munkálkodnak.
 
A Kosársulinak nagy bravúrra lesz szüksége
A Kosársulinak nagy bravúrra lesz szüksége A december 10-e óta veretlen, a tabellán a második helyen álló Debrecen látogat szombaton a Hódtói Sportcsarnokba az NBI B csoportos bajnokságban.
 
Tarolt a Hód Úszó SE Montenegróban
Tarolt a Hód Úszó SE Montenegróban

18 egyesület részvételével rendezték a kétnapos viadalt, amelyen Magyarországot a Hód Úszó SE csapata képviselte...nem is akárhogy! Képekkel!

 
Négy érem Budapestről
Négy érem Budapestről A Hódmezővásárhelyi Hwarang-do Sportegyesület négy érmes helyezéssel fejezte be a Budapest Opent, amelyen 16 ország 300 sportolója vett részt. 
 
Lobogjon még több
Lobogjon még több

Négy év alatt a háztartások 10 százaléka igényelt zászlót a Minden házon lobogjon magyar zászló elnevezésű akció keretében. Most újra lendületben az akció.