KözéletA Hód Úszó SE aranyoskái

2012. február 20., hétfő
 
A Hód Úszó SE aranyoskái

Ők harmincan vannak. Lehetne persze becézni az ezüst-, és a bronzérmeseket is, mert ők pedig harmincketten vannak. Vagyis a vásárhelyiek taroltak a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhely sikersportja egyértelműen az úszás. Évtizedek óta nagyszerű eredmények szegélyezik a város úszósportjának útját. A Gyarmati Dezső Sportuszoda pedig egyértelműen a fiatal úszógeneráció fellegvára lett. Valószínű ez a tudat, na és persze a jó felkészülés eredményeként a Hód Úszó Sportegyesület az idei hagyományos Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyén a 25 induló csapat közül összesítésben az első helyen végzett. Második a Szegedi Úszó Egylet, míg harmadik a Kőbánya Sport Club lett.

A február 18-19-én, szombaton és vasárnap zajlott rendezvényre 300-nál több versenyző nevezett. Több mint 900 rajt volt 9 korosztályra bontva.  Az idei versenyre a nagy havazás miatt, több ország csapata lemondta a részvételt. Így idén csak Románia két városából, Temesvárból és Pitestiből érkeztek úszók. Ez utóbbi város csapata egyébként az összes helyezéseik alapján a negyedik lett.

A Hód Úszó SE 56 versenyzővel vett részt és a kétnapos viadal végén 30 arany-, 18 ezüst- és 14 bronzéremmel öregbítették Hódmezővásárhely úszósportjának hírnevét.

 
 
VH információ
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nem piknikezésre jelentkeztek
Nem piknikezésre jelentkeztek A vásárhelyi Gregus Máté Szakképző KatonaSuliba járó diákok is részt vettek az egyhetes táborozáson. Lányok, fiúk, összesen 24-en próbálták ki a valódi katonaéletet. Képekkel!
 
A munka ára
A munka ára Van aki nagyon, van aki kevésbé lepődik meg azon a statisztikán, amely szerint a magyar minimálbért terheli a legtöbb adó és járulék.
 
Kecskés Ákos ismét válogatott meccsekre készül
Kecskés Ákos ismét válogatott meccsekre készül Az ősszel kezdődő U21-es válogatott az Eb-selejtező sorozat előtt, augusztusban az olasz válogatottat fogadja, de előtte még részt vesz egy összetartáson az MLSZ edzőközpontjában.
 
25 éves évforduló emléktöredékekkel
25 éves évforduló emléktöredékekkel Az ünnepség valamennyi résztvevőjének vannak kedves  emlékei, amelyek a Tarjáni Olvasókörhöz köthetők. Negyedszázad mérlegét vonták meg.
 
Ismét tüzes hétvége volt
Ismét tüzes hétvége volt Ezen a hétvégén is a szabad területen keletkezett tüzek adták a legtöbb munkát a tűzoltóknak. A legnagyobb tűz a Kiskunsgi Nemzeti Parkban volt.
 
Rossz poén volt
Rossz poén volt Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom országos vezetőségi tagját betörés közben zavarták meg. Arra hivatkozott, hogy csak poénkodott.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 29. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 29. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."