KözéletA Hód Úszó SE aranyoskái

2012. február 20., hétfő
 
A Hód Úszó SE aranyoskái

Ők harmincan vannak. Lehetne persze becézni az ezüst-, és a bronzérmeseket is, mert ők pedig harmincketten vannak. Vagyis a vásárhelyiek taroltak a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhely sikersportja egyértelműen az úszás. Évtizedek óta nagyszerű eredmények szegélyezik a város úszósportjának útját. A Gyarmati Dezső Sportuszoda pedig egyértelműen a fiatal úszógeneráció fellegvára lett. Valószínű ez a tudat, na és persze a jó felkészülés eredményeként a Hód Úszó Sportegyesület az idei hagyományos Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyén a 25 induló csapat közül összesítésben az első helyen végzett. Második a Szegedi Úszó Egylet, míg harmadik a Kőbánya Sport Club lett.

A február 18-19-én, szombaton és vasárnap zajlott rendezvényre 300-nál több versenyző nevezett. Több mint 900 rajt volt 9 korosztályra bontva.  Az idei versenyre a nagy havazás miatt, több ország csapata lemondta a részvételt. Így idén csak Románia két városából, Temesvárból és Pitestiből érkeztek úszók. Ez utóbbi város csapata egyébként az összes helyezéseik alapján a negyedik lett.

A Hód Úszó SE 56 versenyzővel vett részt és a kétnapos viadal végén 30 arany-, 18 ezüst- és 14 bronzéremmel öregbítették Hódmezővásárhely úszósportjának hírnevét.

 
 
VH információ
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A szezon 11. sikere
A szezon 11. sikere Izgalmas és fordulatos találkozón győzött a Vásárhelyi Kosársuli Egerben. A kék-sárgák a szezon legjobb büntetőzésével zsebelték be 11. győzelmüket az NBI/B -ben.
 
Komolyan gondolják
Komolyan gondolják Riadalmat váltott ki a rektorok körében Lázár János ötlete amelyről a múlt héten Hódmezővásárhelyen az egyik lakossági fórumon beszélt.
 
Intenzíven terjed az influenza
Intenzíven terjed az influenza Egy hét alatt megduplázódott és a leggyakrabban az óvodás és az általános iskolás korú gyermekek betegedtek meg. Látogatási tilalom a kórházakban.
 
Pisztoly és marihuana
Pisztoly és marihuana Négy fiatalember került a rendőrség látókörébe. A házkutatás során több mint egy kilogramm kábítószernek minősülő zöld növényi törmeléket foglaltak le.
 
A kérdezősködő királykisasszony története a Bessenyeiben
A kérdezősködő királykisasszony története a Bessenyeiben Fésűs Éva népszerű mesejátékát mutatja be február 2-án Hódmezővásárhelyen.
 
Nemzetközi kosártorna a Hódtói Sportcsarnokban
Nemzetközi kosártorna a Hódtói Sportcsarnokban Vasárnap nemzetközi serdülő tornát rendeznek a Hódtói Sportcsarnokban. Az esemény a '20 éves a Vásárhelyi Kosársuli' programsorozat része.
 
Gyalogos gázolás Vásárhelyen
Gyalogos gázolás Vásárhelyen A helyszínre érkező mentők a középkorú vásárhelyi illetőségű férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel a Szegedi Klinikára szállították.