KözéletA Hód Úszó SE aranyoskái

2012. február 20., hétfő
 
A Hód Úszó SE aranyoskái

Ők harmincan vannak. Lehetne persze becézni az ezüst-, és a bronzérmeseket is, mert ők pedig harmincketten vannak. Vagyis a vásárhelyiek taroltak a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhely sikersportja egyértelműen az úszás. Évtizedek óta nagyszerű eredmények szegélyezik a város úszósportjának útját. A Gyarmati Dezső Sportuszoda pedig egyértelműen a fiatal úszógeneráció fellegvára lett. Valószínű ez a tudat, na és persze a jó felkészülés eredményeként a Hód Úszó Sportegyesület az idei hagyományos Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyén a 25 induló csapat közül összesítésben az első helyen végzett. Második a Szegedi Úszó Egylet, míg harmadik a Kőbánya Sport Club lett.

A február 18-19-én, szombaton és vasárnap zajlott rendezvényre 300-nál több versenyző nevezett. Több mint 900 rajt volt 9 korosztályra bontva.  Az idei versenyre a nagy havazás miatt, több ország csapata lemondta a részvételt. Így idén csak Románia két városából, Temesvárból és Pitestiből érkeztek úszók. Ez utóbbi város csapata egyébként az összes helyezéseik alapján a negyedik lett.

A Hód Úszó SE 56 versenyzővel vett részt és a kétnapos viadal végén 30 arany-, 18 ezüst- és 14 bronzéremmel öregbítették Hódmezővásárhely úszósportjának hírnevét.

 
 
VH információ
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Értékes balatoni nyaralót titkolt el Lázár János?
Értékes balatoni nyaralót titkolt el Lázár János? Az egyik hírportál a politikusok vagyonának eltitkolt, vagy annak vélt vagyonelemeivel foglalkozik. Ezek egyikeként Lázár János vagyonát is górcső alá vette.
 
Éremesélyek és a jutalom
Éremesélyek és a jutalom

A 11. helyre várják Magyarországot a riói játékok éremtáblázatán, igaz, a jóslatot készítők felkészültségét erősen megkérdőjelezi néhány lehetetlen tipp. Mennyit ér egy érem?


 
Erről sajnos lemaradtál!
Erről sajnos lemaradtál! Elfogytak a napijegyek a Sziget nulladik napjára. Aznap lép fel a nagyszínpad főműsoridejében Rihanna, napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja.
 
Röszkén járt Colleen Bell
Röszkén járt Colleen Bell Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete csütörtökön belgrádi kollégája, Kyle Scott társaságában a röszkei tranzitzónába látogatott,
 
Szépek és dinamikusak
Szépek és dinamikusak Öt új játékossal erősített a HLKC Felnőtt csapata, amely szeptembertől megérdemelten az NBI/B-ben folytatja. Bemutatjuk őket.
 
Tudta, hogy van Vásárhelynek himnusza?
Tudta, hogy van Vásárhelynek himnusza? Most öt éve mutatták be Hódmezővásárhely Himnuszának szánt egyperces dalt, de nem a szerzőn múlott hogy nem lett „sláger”. Hallgassa meg!
 
Ezt a szórakozást nem díjazzák a rendőrök
Ezt a szórakozást nem díjazzák a rendőrök

A négy elfogott fiatalnak valószínű nemcsak izomban, hanem pénztárcában is erősnek kell lenni, hogy a büntetés mellett a kár is megtérüljön.