KözéletA Hód Úszó SE aranyoskái

2012. február 20., hétfő
 
A Hód Úszó SE aranyoskái

Ők harmincan vannak. Lehetne persze becézni az ezüst-, és a bronzérmeseket is, mert ők pedig harmincketten vannak. Vagyis a vásárhelyiek taroltak a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhely sikersportja egyértelműen az úszás. Évtizedek óta nagyszerű eredmények szegélyezik a város úszósportjának útját. A Gyarmati Dezső Sportuszoda pedig egyértelműen a fiatal úszógeneráció fellegvára lett. Valószínű ez a tudat, na és persze a jó felkészülés eredményeként a Hód Úszó Sportegyesület az idei hagyományos Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyén a 25 induló csapat közül összesítésben az első helyen végzett. Második a Szegedi Úszó Egylet, míg harmadik a Kőbánya Sport Club lett.

A február 18-19-én, szombaton és vasárnap zajlott rendezvényre 300-nál több versenyző nevezett. Több mint 900 rajt volt 9 korosztályra bontva.  Az idei versenyre a nagy havazás miatt, több ország csapata lemondta a részvételt. Így idén csak Románia két városából, Temesvárból és Pitestiből érkeztek úszók. Ez utóbbi város csapata egyébként az összes helyezéseik alapján a negyedik lett.

A Hód Úszó SE 56 versenyzővel vett részt és a kétnapos viadal végén 30 arany-, 18 ezüst- és 14 bronzéremmel öregbítették Hódmezővásárhely úszósportjának hírnevét.

 
 
VH információ
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy győzelem már megvan!
Egy győzelem már megvan! Elek András: "Óriási dolog Baján nyerni!" A keleti csoport győztese látogatott Bajára. Ez volt a Kosársuli és a bajaiak két győzelemig tartó párharcának első mérkőzése.
 
A hatékony gazdaságért
A hatékony gazdaságért A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán Logisztika a Dél-Alföldön címmel egész napos konferenciát rendeztek.
 
Alsósok matekoztak
Alsósok matekoztak Közel ötven alsós diák ült neki a feladatoknak április 15-én a Varga Tamás Általános Iskola Kis Platán Városi Matematika Versenyén. Eredmények!
 
Halálos fenyegetés - vádemelés
Halálos fenyegetés - vádemelés

A vásárhelyi nő torokelvágással fenyegetett meg egy helybeli sportbolt tulajdonost, egy háziorvost, a főjegyzőt. Négy autót is megrongált, nem is akárhogy.  

 
Borulás az M43-as autópályán
Borulás az M43-as autópályán Több órán keresztül teljes útzár volt érvényben az M43-as autópályán miután egy személyautókat szállító utánfutó borult fel a Makó felé vezető pályatesten.
 
Filatéliai napok Hódmezővásárhelyen
Filatéliai napok Hódmezővásárhelyen Április 18-án és 19-én kicsiknek és nagyoknak, gyűjtőknek és érdeklődőknek szóló bélyegprogramok és előadások lesznek.
 
A serdülő kézis lányok az országos döntőben
A serdülő kézis lányok az országos döntőben A vásárhelyi lányok április 15-én a Debreceni SC-SI ellen arattak magabiztos győzelmet, ezzel már matematikailag is bebiztosították második helyüket a tabellán.