KözéletA Hód Úszó SE aranyoskái

2012. február 20., hétfő
 
A Hód Úszó SE aranyoskái

Ők harmincan vannak. Lehetne persze becézni az ezüst-, és a bronzérmeseket is, mert ők pedig harmincketten vannak. Vagyis a vásárhelyiek taroltak a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

Hódmezővásárhely sikersportja egyértelműen az úszás. Évtizedek óta nagyszerű eredmények szegélyezik a város úszósportjának útját. A Gyarmati Dezső Sportuszoda pedig egyértelműen a fiatal úszógeneráció fellegvára lett. Valószínű ez a tudat, na és persze a jó felkészülés eredményeként a Hód Úszó Sportegyesület az idei hagyományos Tavaszváró Nyílt Nemzetközi Úszóversenyén a 25 induló csapat közül összesítésben az első helyen végzett. Második a Szegedi Úszó Egylet, míg harmadik a Kőbánya Sport Club lett.

A február 18-19-én, szombaton és vasárnap zajlott rendezvényre 300-nál több versenyző nevezett. Több mint 900 rajt volt 9 korosztályra bontva.  Az idei versenyre a nagy havazás miatt, több ország csapata lemondta a részvételt. Így idén csak Románia két városából, Temesvárból és Pitestiből érkeztek úszók. Ez utóbbi város csapata egyébként az összes helyezéseik alapján a negyedik lett.

A Hód Úszó SE 56 versenyzővel vett részt és a kétnapos viadal végén 30 arany-, 18 ezüst- és 14 bronzéremmel öregbítették Hódmezővásárhely úszósportjának hírnevét.

 
 
VH információ
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nem volt könnyű
Nem volt könnyű Újra a tabella élén áll a Vásárhelyi Kosársuli, miután az utolsó percekben eldöntve szerezte meg szezonbeli 15. sikerét a Budafok otthonában.
 
A Tornyai gesztusa Nőnapra
A Tornyai gesztusa Nőnapra Március 8-án, vasárnap a Tornyai János Múzeum, illetve az Alföldi Galéria kiállításait a hölgyek nagy kedvezménnyel tekinthetik meg.
 
Zöldet kapott a kishomoki csatornázás
Zöldet kapott a kishomoki csatornázás Orbán Viktor aláírásával elhárult minden akadály, a Hódmezővásárhely szennyvíztisztítása és Kishomok városrészének szennyvízcsatornázása című projekt megvalósítása elől.
 
A zene vonzásában
A zene vonzásában

A Bethlen Gábor Református Gimnázium végzőse kapja az idei Gyűrű-díjat, amit március 9-én a hagyományos vásárhelyi Nőnapi koncerten adnak át. Részletes műsorral!

 
A Budafokkal mérkőzik a Kosársuli
A Budafokkal mérkőzik a Kosársuli A péntek esti találkozó egyértelmű esélyesei a tabella második helyét elfoglaló kék-sárgák. Ennek ellenére nem szabad lebecsülni a fővárosi csapatot.
 
Felkészültek a parancsnokok
Felkészültek a parancsnokok Közel 100 parancsnok felkészítése zajlott a Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségében.
 
Csak állj mellém
Csak állj mellém Féláron juthatnak belépőjegyhez Rácz Gergő március 8-i fellépésére Vásárhelyen a hölgyek, illetve nőismerőseiket, családtagjaikat, szeretteiket koncertjeggyel meglepő urak.