Félperces90 éves NagyLászló

2018. május 29., kedd
 
90 éves NagyLászló

Most ünnepli 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

 

Nagy László (szül: 1928.05.29.) Laci bácsi Hódmezővásárhelyen született, Hódmezővásárhely Tarján városrészben éltek; a család egyetlen gyermeke. Már fiatalon elvitték katonának majd a háború után 5 évig rádió-felderítő katona volt Budapesten.

A katonaság után Pesten a Vasöntő Gépgyárban dolgozott 4 évig. Ezek után Hódmezővásárhelyen helyezkedett el a HÓDGÉP-nél géplakatosként majd TMK vezető volt.

30 évig dolgozott, innen ment el nyugdíjba. 1967-ben megismerkedett feleségével, 3 gyermekük született, 6 unokájuk és 2 dédunokájuk van.

 

Laci bácsi nagyon jó egészségnek örvend: mind szellemileg mind fizikailag.

 

Olvassa el ezt is!

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

Az alkoholista nő, az idős szüleit az élettársával ölette meg, majd ő maga gyújtotta be a gázpalackot....
Éremeső Horvátországban

Éremeső Horvátországban

12 ország részvételével rendezték meg a Karlovac Open 2018. - 6. Hallelujah Világkupa versenyt...
 

És ezt már olvasta?

Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.

 

 
Császár Angéla Hódmezővásárhelyen
Császár Angéla Hódmezővásárhelyen

Legutóbb 2017 őszén járt Hódmezővásárhelyen Fenyvesi Félix Lajos könyvbemutatójának vendégeként. Ezúttal ő lesz a főszereplője egy beszélgetésnek.

 
Megtorpant a futball utánpótlás finanszírozása
Megtorpant a futball utánpótlás finanszírozása A Magyar Labdarúgó Szövetség szeptember óta nem küldi az utánpótlás- nevelésre jóváhagyott TAO támogatást. Az NB III-as felnőtt csapat anyagi háttere biztosított.
 
Vásárhelyi vonatkozású büntetőügy végére került pont
Vásárhelyi vonatkozású büntetőügy végére került pont Volt olyan település, ahol papíron 0,8 hektár fertőtlenítésén ugyanannyi ember dolgozott, mint máshol azonos adottságú, de csaknem százszor nagyobb területen.