Félperces90 éves NagyLászló

2018. május 29., kedd
 
90 éves NagyLászló

Most ünnepli 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

 

Nagy László (szül: 1928.05.29.) Laci bácsi Hódmezővásárhelyen született, Hódmezővásárhely Tarján városrészben éltek; a család egyetlen gyermeke. Már fiatalon elvitték katonának majd a háború után 5 évig rádió-felderítő katona volt Budapesten.

A katonaság után Pesten a Vasöntő Gépgyárban dolgozott 4 évig. Ezek után Hódmezővásárhelyen helyezkedett el a HÓDGÉP-nél géplakatosként majd TMK vezető volt.

30 évig dolgozott, innen ment el nyugdíjba. 1967-ben megismerkedett feleségével, 3 gyermekük született, 6 unokájuk és 2 dédunokájuk van.

 

Laci bácsi nagyon jó egészségnek örvend: mind szellemileg mind fizikailag.

 

Olvassa el ezt is!

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

Az alkoholista nő, az idős szüleit az élettársával ölette meg, majd ő maga gyújtotta be a gázpalackot....
Éremeső Horvátországban

Éremeső Horvátországban

12 ország részvételével rendezték meg a Karlovac Open 2018. - 6. Hallelujah Világkupa versenyt...
 

És ezt már olvasta?

A Nagy Háború mindszenti áldozataira emlékeztek
A Nagy Háború mindszenti áldozataira emlékeztek Az I. Világháborúról adott ki kötetet a Csongrád Megyei Önkormányzat, amelyet a szerző mutatott be a mindszenti Keller Lajos Városi Könyvtárban. Képekkel.
 
Újabb sikeres rekonstrukció
Újabb sikeres rekonstrukció Befejeződött a csapadékvíz-elvezető rendszer felújítása Csúcs, Béketelep, Tabán és Kincses-telep városrészben. Összesen 13 kilométer csatorna készült
 
Egy helyszín két megemlékezés
Egy helyszín két megemlékezés

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulóján, Hódmezővásárhelyen az ünnepi megemlékezés 23-án 9 óra 30 perckor a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődik.

 
Videókkal vívtak történelemversenyt a középiskolások
Videókkal vívtak történelemversenyt a középiskolások A Nemzeti Emlékezet Hete részeként került sor a helyi középiskolások számára kiírt történelemversenyre, amelyre hat csapata jelentkezett. Eredményekkel és képekkel.
 
A vásárhelyi szakképzők is ott lesznek
A vásárhelyi szakképzők is ott lesznek Szegeden az IH Rendezvényközpontban illetve a Szent-Györgyi Albert Agórában tartanak pályaválasztási napokat.
 
A Szeretem Vásárhelyt Egyesület környezettudatos akciója
A Szeretem Vásárhelyt Egyesület környezettudatos akciója Szeretem Vásárhelyt Egyesület Hódmezővásárhelyen először szervezte meg használaton kívüli vagy rossz elektronikai eszközök gyűjtését.
 
Változik a vásárhelyi hajléktalanok élete is
Változik a vásárhelyi hajléktalanok élete is Életbe lépett a közterületen életvitelszerű lakhatást jogellenessé nyilvánító rendelkezés. Hódmezővásárhelyen bejárást tartottak helyi rendőrök és a Szociális Szolgáltató szakemberei.