Félperces90 éves NagyLászló

2018. május 29., kedd
 
90 éves NagyLászló

Most ünnepli 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

 

Nagy László (szül: 1928.05.29.) Laci bácsi Hódmezővásárhelyen született, Hódmezővásárhely Tarján városrészben éltek; a család egyetlen gyermeke. Már fiatalon elvitték katonának majd a háború után 5 évig rádió-felderítő katona volt Budapesten.

A katonaság után Pesten a Vasöntő Gépgyárban dolgozott 4 évig. Ezek után Hódmezővásárhelyen helyezkedett el a HÓDGÉP-nél géplakatosként majd TMK vezető volt.

30 évig dolgozott, innen ment el nyugdíjba. 1967-ben megismerkedett feleségével, 3 gyermekük született, 6 unokájuk és 2 dédunokájuk van.

 

Laci bácsi nagyon jó egészségnek örvend: mind szellemileg mind fizikailag.

 

Olvassa el ezt is!

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

Az alkoholista nő, az idős szüleit az élettársával ölette meg, majd ő maga gyújtotta be a gázpalackot....
Éremeső Horvátországban

Éremeső Horvátországban

12 ország részvételével rendezték meg a Karlovac Open 2018. - 6. Hallelujah Világkupa versenyt...
 

És ezt már olvasta?

Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés
Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés Hódmezővásárhely 1,1 milliárd forintot nyert a komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére, hat új jármű, konténerek, kukák kerülnek a városba.
 
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát Félszáz videófilmet készítettek a fiatalok a pályázatra, és a legkülönbözőbb élethelyzetek alapján irányították rá a figyelmet a megtakarítások fontosságára.
 
Vásárhelyen is fokozott figyelem
Vásárhelyen is fokozott figyelem A strasbourgi terrortámadással magyarázzák, hogy Hódmezővásárhely belvárosában katonai rendészeti egységek járőröznek mostantól.
 
Idén is lesz Erzsébet utalvány
Idén is lesz Erzsébet utalvány December 12-től megkezdték a hódmezővásárhelyi idős polgárok Erzsébet-utalványainak a kiküldését. Több mint hatezren várhatják a postást.
 
A hagyomány folytatódik
A hagyomány folytatódik a Balogh Imsi Sportaréna előcsarnokában a szokásos precíz szervezés mellett vehették át az előre összeállított dobozokat a vásárhelyi közfoglalkoztatottak.
 
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."