Félperces90 éves NagyLászló

2018. május 29., kedd
 
90 éves NagyLászló

Most ünnepli 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

 

Nagy László (szül: 1928.05.29.) Laci bácsi Hódmezővásárhelyen született, Hódmezővásárhely Tarján városrészben éltek; a család egyetlen gyermeke. Már fiatalon elvitték katonának majd a háború után 5 évig rádió-felderítő katona volt Budapesten.

A katonaság után Pesten a Vasöntő Gépgyárban dolgozott 4 évig. Ezek után Hódmezővásárhelyen helyezkedett el a HÓDGÉP-nél géplakatosként majd TMK vezető volt.

30 évig dolgozott, innen ment el nyugdíjba. 1967-ben megismerkedett feleségével, 3 gyermekük született, 6 unokájuk és 2 dédunokájuk van.

 

Laci bácsi nagyon jó egészségnek örvend: mind szellemileg mind fizikailag.

 

Olvassa el ezt is!

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

Az alkoholista nő, az idős szüleit az élettársával ölette meg, majd ő maga gyújtotta be a gázpalackot....
Éremeső Horvátországban

Éremeső Horvátországban

12 ország részvételével rendezték meg a Karlovac Open 2018. - 6. Hallelujah Világkupa versenyt...
 

És ezt már olvasta?

Bronzérem Ukrajnában
Bronzérem Ukrajnában A legjobb négy között öklözhetett a Boxing Gym Vásárhely kiválósága az Ukrajnában megrendezett négynemzetes torna döntőjén.
 
Betegellátás harcászati körülmények között
Betegellátás harcászati körülmények között A vásárhelyi laktanya Egészségügyi Központjának katonái gyakorlatoztak.
 
Táncgála két estén át
Táncgála két estén át Telt házas előadásokon a BFMK hat gyermektánccsoportja ‑ kiegészülve az Árendás együttessel – különböző tájegységek táncait, népi játékait mutatta be. Képekkel.
 
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen Június 23-án Hódmezővásárhely hat helyszínnel kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozatához.
 
Zentai diákok az Emlékpontban
Zentai diákok az Emlékpontban Hódmezővásárhely vajdasági testvérvárosából, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ötvenfős diákcsoportja járt június 17-én az Emlékpontban.
 
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk!
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk! Egy sereg önkéntes, Márki-Zay Péter polgármester tevőleges közreműködésével éppen az iskolai vakáció kezdetére időzítve, igazi homokos plázst varázsolt a Holt Tisza partjára.
 
Szúnyogmentesítési nagyüzem
Szúnyogmentesítési nagyüzem Április 25-e óta ez volt a negyedik szúnyogirtási hadművelet Hódmezővásárhelyen és térségében. Mind a légi, mind a földi eljárás során deltametrint használnak.