Félperces90 éves NagyLászló

2018. május 29., kedd
 
90 éves NagyLászló

Most ünnepli 90. születésnapját. Ebből az alkalomból a hódmezővásárhelyi önkormányzat munkatársai is köszöntötték.

 

 

 

 

 

 

 

Nagy László (szül: 1928.05.29.) Laci bácsi Hódmezővásárhelyen született, Hódmezővásárhely Tarján városrészben éltek; a család egyetlen gyermeke. Már fiatalon elvitték katonának majd a háború után 5 évig rádió-felderítő katona volt Budapesten.

A katonaság után Pesten a Vasöntő Gépgyárban dolgozott 4 évig. Ezek után Hódmezővásárhelyen helyezkedett el a HÓDGÉP-nél géplakatosként majd TMK vezető volt.

30 évig dolgozott, innen ment el nyugdíjba. 1967-ben megismerkedett feleségével, 3 gyermekük született, 6 unokájuk és 2 dédunokájuk van.

 

Laci bácsi nagyon jó egészségnek örvend: mind szellemileg mind fizikailag.

 

Olvassa el ezt is!

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

A kegyetlen gyilkosság újabb részletei

Az alkoholista nő, az idős szüleit az élettársával ölette meg, majd ő maga gyújtotta be a gázpalackot....
Éremeső Horvátországban

Éremeső Horvátországban

12 ország részvételével rendezték meg a Karlovac Open 2018. - 6. Hallelujah Világkupa versenyt...
 

És ezt már olvasta?

Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.
 
Egy Napos oldal
Egy Napos oldal A Szabadság téri óvoda Klímanócskái nyáron sem tétlenkednek a Nap elleni védelemre szemléletformáló foglalkozásokkal hívják fel a figyelmet. Képekkel.
 
A férfiélet tárgyai és történetei
A férfiélet tárgyai és történetei A Tornyai János Múzeum Férfiak a múltból. Tárgyak, sorsok, történetek című kiállításában a tárlat kurátora, Terendi Viktória kalauzolta az érdeklődőket. Képekkel.
 
Klasszikus formák és modern törekvések
Klasszikus formák és modern törekvések Makón nyílt kiállítása V. Nagy Nándornak, a Tornyai János Múzeum főrestaurátorának. Szobrászati és grafikai munkáiból nyújt keresztmetszetett. Képekkel.
 
Színházi bérlet-ajánlatok
Színházi bérlet-ajánlatok Két bérletsorozatban kínál 11 színházi előadás az ősszel kezdődő évadában a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.
 
Kétszáznál több mű - húsz díjazott
Kétszáznál több mű - húsz díjazott

Háromnapos tanácskozást követően döntött a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlat zsűrije arról, hogy mely műalkotásokat láthatja a nagyközönség az október 7-én nyíló kiállításon.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."