Közélet60 éves a Virág utcai óvoda

2017. november 6., hétfő
 
60 éves a Virág utcai óvoda

60 éves a Mária Valéria Keresztény Óvoda. Az Árpád-házi Szent Margitról nevezett Szent Domonkos Rendi Nővérek Apostoli Kongregációja fenntartásában működő óvoda a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban kiállítással és műsorral ünnepelte a kerek évfordulót.

 

 

 

 

 

A Hódmezővásárhelyen a Virág utcai intézmény 1957-től fogadja a gyerekeket. Az óvoda jelenlegi vezetője Magyar Éva.

 

A kicsik mellett fellépett Georgita Orsolya operaénekesnő, aki egykoron ebben az óvodában töltött több esztendőt. Az énekesnőt zongorán Borsos Annamária kísérte, akinek édesanyja volt az óvoda első vezető óvónője. A rajz és a festészet is nagyon közel állt hozzá. Ezúttal a Művelődési Központ első emeletén 30 alkotását láthatták az ünnepi estre érkezők.

Mint arról írtunk, a Virág utcai óvoda épületén 100 milliós felújítás folyik, amelynek részeként nyílászáró cserére, fűtéskorszerűsítésre, tetőszigetelésre, a főépület homlokzatának felújítására kerül sor. A 100 % an támogatott korszerűsítés finanszírozását egy a fenntartó által nyert KEHOP pályázat tette lehetővé.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hadra fogható a szemeteslapát

Hadra fogható a szemeteslapát

Utcai harcok zajlanak Vásárhelyen. A város gondozott közterületeibe belerondító, gonosz,...
Hatperces parasztvakítás

Hatperces parasztvakítás

Már a NIF válasza előtt elhangzott a városvezetés részéről, hogy nem lesz itt megálló, nem lesz helyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.
 
Nincs mérlegelési lehetőség
Nincs mérlegelési lehetőség Az egyik nyilatkozó szerint az alaphelyzet sem gömbölyű, a másik szerint a baloldal is legyen ott a választáson. Az alapszabályzat viszont mindenkit kötelez.