Közélet60 éves a Virág utcai óvoda

2017. november 6., hétfő
 
60 éves a Virág utcai óvoda

60 éves a Mária Valéria Keresztény Óvoda. Az Árpád-házi Szent Margitról nevezett Szent Domonkos Rendi Nővérek Apostoli Kongregációja fenntartásában működő óvoda a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban kiállítással és műsorral ünnepelte a kerek évfordulót.

 

 

 

 

 

A Hódmezővásárhelyen a Virág utcai intézmény 1957-től fogadja a gyerekeket. Az óvoda jelenlegi vezetője Magyar Éva.

 

A kicsik mellett fellépett Georgita Orsolya operaénekesnő, aki egykoron ebben az óvodában töltött több esztendőt. Az énekesnőt zongorán Borsos Annamária kísérte, akinek édesanyja volt az óvoda első vezető óvónője. A rajz és a festészet is nagyon közel állt hozzá. Ezúttal a Művelődési Központ első emeletén 30 alkotását láthatták az ünnepi estre érkezők.

Mint arról írtunk, a Virág utcai óvoda épületén 100 milliós felújítás folyik, amelynek részeként nyílászáró cserére, fűtéskorszerűsítésre, tetőszigetelésre, a főépület homlokzatának felújítására kerül sor. A 100 % an támogatott korszerűsítés finanszírozását egy a fenntartó által nyert KEHOP pályázat tette lehetővé.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hadra fogható a szemeteslapát

Hadra fogható a szemeteslapát

Utcai harcok zajlanak Vásárhelyen. A város gondozott közterületeibe belerondító, gonosz,...
Hatperces parasztvakítás

Hatperces parasztvakítás

Már a NIF válasza előtt elhangzott a városvezetés részéről, hogy nem lesz itt megálló, nem lesz helyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy nagy emberáldozatot követelő csata története
Egy nagy emberáldozatot követelő csata története Pintér István történelemtanár, amatőr történész mutatta be a tanulóknak az osztrák-magyar haderő által végrehajtott sikeres hadművelet történéseit. Képekkel!
 
Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!